nooraÄlykkäät rintaliivit, yes please!?

Olen päässyt ensimmäiset askeleet kotiovelta ja mennessä juoksen Pasilan mäkeä alas (tullessa aina ylös, voih!). Viihdytän aamuruuhkassa istuvia autoilijoita kuorimalla navan paljaaksi, sillä sykevyö on valunut lantiolle. Harmittaa kun huolellisesti puetut välikerrastot on nyt revitty housuista ja aamuruuhkalaisia naurattaa.

Jokainen juokseva nainen sen tietää. Urheilurintaliivien ja sykevyön yhdistäminen ei ole aina ihan mutkatonta puuhaa. Sykevyö pitää saada pysymään päällä ja sovussa rintaliivien alaresorin kanssa. Usein lopputuloksena on kuitenkin jonkinlainen spagetti ja hiertymä. Olen myös miettinyt miten on naisen rintakehän laita, olemme ehkä niin erimallisia kuin miehet, että rintakehän kohoillessa ja painuessa kasaan syntyy suurta kokoeroa, joka johtaa siihen ,että sykevyö seuraavaksi joko kiristää tai löystyy ja putoaa. Pyöriköön siellä navan tasolla sitten, tyydyn toteamaan viimeistään kun ensimmäiset haavat ovat syntyneet ja sormet ovat liian jäässä paremman asennuksen aikaamsaamiseksi. Mutta, mutta…

Viime viikolla tissit olivat kuuma puheenaihe myös siksi, että OMSignal esitteli maailman ensimmäiset älyrintaliivit. Tämä innovaatio herätti mielenkiintoni juuri äsken kuvailemastani syystä ja siksi, miksi valmistajakin kertoo tuotteen kehitetyn.

”Naiset eivät halua ympäröidä itseään tuotteilla, joista tarvitsee huolehtia päivittäin. Heillä on jo vaate, jonka he pukevat joka päivä päälleen, miksei sitä siis voisi hyödyntää paremmin?”

OMSignalin Bra on vastaus tähän kysymykseen. Kyseessä todella on maailman ensimmäiset älyrintsikat, jotka mahdollistavat monipuolisen hyvinvoinnin, kunnon ja harjoituksen analysoinnin.

OMSignal Bra:ssa ei ole vain kyse urheilurintaliiveistä, joihin saa pujotettua sykevyön paremmin. OMSignal -rintaliiveihin on kudottu sensoreita, jotka välittävät informaatiota rintaliiveihin kiinnitettävälle ”älymokkulaan”, joka taas siirtää harjoittelu- ja hyvinvointidataa iOS -laitteille langattomasti. Älymokkulassa on kiihtyvyysanturi, gyroskooppi ja sykeanturi. Mokkulan latausväliksi kerrotaan 10 treenikertaa/vuorokauden mittainen yhtäjaksoinen suoritus.

Voit unohtaa kännykät, sykevyöt ja kellot. Suunnata lenkille ilman apuvälineitä ja tarkastella dataa kotona. OM Smart App analysoi paitsi sykettä, myös hengitystiheyttä ja rasitustasoa. Rintaliivit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja niiden OM Smart Appiin tallentama data auttaa ymmärtämään päivittäistä aktiivisuustasoa, analysloi kalorinkulutusta ja vertaa tätä muiden saman ikäisten käyttäjien suoritustasoon.

omsignal-smart-bra-and-i-will-be-an-ironwoman

Valmistaja kertoo myös itse rintaliivien olevan erinomaisen hyvin suunniteltu ja niitä tulee saataville malleissa, jotka sopivat yhtä hyvin kaupungille, kotikäyttöön ja lenkille. Suunnittelussa on otettu huomioon istuvuus ja liivien mukautuminen erilaisille käyttäjille, niiden takaosan kerrotaan jopa parantavan yläselän ryhtiä/asentoa. Ennakkotiedot tuotteet käyttömukavuudesta ovat positiivisia.

omsignal-smart-bra-and-i-will-be-an-ironwoman-rintaliivit-2 omsignal-smart-bra-and-i-will-be-an-ironwoman-rintaliivit

Rintaliivien lanseerauksen myötä OM Smart App täydentyy OMRun -toiminnolla, joka mittaa matkaa, vauhtia, rasitustasoa ja hengitysrytmiä. Kokonaisuudessaan paketti alkaa siis kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta… Entä hinta sitten? Rintaliivit tulevat markkinoille keväällä 2016 ja niiden hinnaksi on ilmoitettu noin 150 dollaria. Rintaliivit ja älymokkula yhdessä tulevat todennäköisesti sijoittumaan samaan hintaluokkaan kun yrityksen valmistamat älyvaatteet miehille.

Kiinnostuitko?

Kaikki kuvat OMSignal.

1 comment

Kommentoi

Kommentit

  1. Laiska pohtii että miten nuo pestään, kun en jaksa näprätä jostain pikkutaskusta pikkureiästä mötikkää irti ja takaisin paikoilleen. Pelittääköhän kuitenkin myös muiden kuin noiden muiden vempeleiden kanssa, kun en millään raaski luopua gps-kellostani saati sitten endomondon käytöstä.