Joonasadizero Boston saa boost -välipohjan

Adidaksen boost perhe kasvaa tänä vuonna useammalla mallilla. Mallistoon on tulossa niin sanottuja entry level juoksukenkiä, kuten revenergy boost. Vuoden mielenkiintoisin uutuus on kuitenkin adizero Boston boost, joka on tulossa markkinoille syksyllä 2014.

Adizero Bostonin välipohja on rakennettu samaa tapaan kuin energy boostin ja adios boostin. Välipohja pitää siis sisällään niin boostia kuin EVA:a ja päkiänseutu on pelkkää EVA:a, jotta varvastyöntö olisi mahdollisimman tehokas ja alustatuntuma hyvä. Adidas adizero boston 5 boost on traineri, joka voi myös toimia hyvin vauhtiharjoitusten lisäksi peruskestävyydessä varsinkin kevytrakenteisilla juoksijoilla.

Boostin lisäksi keskeiset uudistukset ovat suhteellisen pieniä. Boston on siis haluttu pitää Bostonina. Päällisen tukirakenteet tulevat muuttumaan hieman niin, jotta kengän istuvuus paranisi ja myös ulkopohjaan on odotettavissa pieniä muutoksia. Pidon pitäisi parantua ja kuvioinnin pitäisi parantaa kengän rullaavuutta. Uudistusten kautta myös myös painon odotetaan putoavan hieman.

adidas running shoes

Itselleni adizero Boston boost on tervetullut ja odotettu uutuus. Olen juossut viimeaikoina paljon varsinkin adizero adios boostilla vaihtelevia harjoituksia kovista treeneistä pitkiin lenkkeihin. Boston boost voisi sopia hyvin kenkärosteriini varsinkin vauhtikestävyysharjoituksiin sekä peruskestävyyteen. Näin jalkani joutuisivat hieman pienemmällä rasitukselle kuin nykyisin. Katsotaan tilanne sitten uusiksi, jos saamme kengän jossain välissä testiin.

Lähde ja kuva: RunningWarehouse

1 comment

Kommentoi

Kommentit

  1. Mielenkiintoista! Painoa ilmeisesti miehillä tuo 8,8 oz (eli n. 250 g), tosin kokoa ei lähteessä mainita. Pitänee harkita hankintaa, kunhan kahdet Boston 3:t on ensin juostu asfaltilla loppuun. 🙂