Adidas x Porsche – Kirjaimellisesti täysjousitettu juoksukenkä

Adidas on vuodesta 2006 tehnyt Porcschen kanssa yhteistyötä, jonka näkyvimpinä hedelminä ovat Suomessa olleet vapaa-ajankengät. Yhteistyö ei kuitenkaan ole rajoittunut pelkästään lifestyle-mallistoon vaan tarjolla on ollut erilaisia urheilutuotteita kengistä vaatteisiin. Viimeisimpänä mielenkiintoisena urheilupuolen tuotteena on yhteistyöstä syntynyt juoksukenkä Limited Edition Bounce:S³.

Ulospäin kenkä näyttää hieman takavuosien juoksukengille, joissa pohjat oli pyritty tekemään mahdollisimman näyttäviksi erilaisia vaimennusmekanismeja korostamalla. Bouncen pohja on puoliksi läpinäkyvä ja sieltä paljastuu aikamoinen yllätys: metallinen jousivaimennus. Jouset on kehitetty yksinoikeudella Porsche Design Sportille ja niiden luvataan tarjoavan erinomaisen vaimennuksen ja tukielementin. Muutenkin ulkonäköön on kengässä panostettu ja tavoitteena on ollut tehdä tossusta futuristisen näköinen. Ulkonäön onnistuminen jääköön lukijan päätettäväksi seuraavia kuviaa tutkailemalla.

Aivan halvalla tästä juoksukenkien Porschesta ei pääse nauttimaan, koska sitä tehtiin vain 500 parin rajoitettu erä ja myyntiin kenkä tuli jo 15.11.2012. Kenkää on ilmeisesti vielä kuitenkin jäljellä esimerkiksi Adidaksen saksalaisilla sivuilla, hintana mielenkiintoinen 449,95 euroa.

Lähteet: Adidas.com ja Adidas.de

2 comments

Kommentoi

Kommentit