Adidas puremotion golfkengät – Keveyttä ja luonnollisuutta golfkentille

Golfkentiltä on tällä kaudella kuulunut iloisia uutisia. Änkyräklubit ovat laajentaneet jäsenkelpoisuutensa koskemaan kaikkia (toki kriteerit lienevät yhä tiukkoja) ja golfvaatteiden kirjo sen kuin laajenee. Jo aiemmin ollemme ASA:ssa kertoneet Niken ja adidaksen vapaa-ajankenkäklassikoiden tiiamisesta kentille sekä yleisemmin natural motion -kenkien tulosta kentille. Nyt esittelyvuorossa on adidaksen puremotion golfkenkä, joka jatkaa luonnollista liikettä korostavalla linjalla.

Kengän taustalla on ajatus paremman alustatuntuman tarjoamisesta pelaajalle, mikä samalla mahdollistaisi entistä paremman lihasten aktivoinnin – eli siis himoittua lisämittaa draiville ja tarkempaa kontrollia lähestymisille. Tuntumaa adidas on lähtenyt parantamaan löysentämällä ja leventämällä pohjaa päkiästä. Tällaiset ajatukset vaativat luonnollisesti poikeuksellista panostamista pohjan pitävyyteen, koska pitoa ja tukea ei enää voida tarjoa pohjan jäykkyydellä. Pidosta kengässä huolehtii varsin agressiivisesti muotoiltu pohjan kiinteä kuvionti, vaihdettavia ruusukkeita puremotionissa ei siis ole. Kengän pitävyyttä on jo ehditty kiittämään besportierin testeissä.

Mallissa on myös pyritty panostamaan keveyteen (322 grammaa), jotta energiaa jäisi pallon perässä laahustamisesta myös svingaamiseen. Keveydestä huolehtii osaltaan kevyt CLIMAPROOF-päällinen, jolle luvataan kahden vuoden vedenpitävyystakuu.

Tässä vielä golfgalaxyn esittelyvideo kengästä:

Mikäli siis haluat hieman taipuisampaa ja sporttisempaa golfkenkää, kannattanee puremotion laittaa tarkastuslistalle.

Lähteet: adidas, besportier ja golfgalaxy

Kommentoi

Kommentit