110% Play Harder yhdistää kompression ja kylmän

Palautuminen on yhtä tärkeätä kuin harjoittelu, ilman toista ei kannata tehdä toista. Mutta koska palautuminen on todella tylsää, halutaan sitä usein nopeuttaa. Yhtenä traditionaalisena ja keskustelua herättäneenä keinona nopeuttamiseen on kylmähoito, jossa pyritään lisäämään verenkiertoa sekä vähentämään turvotusta ja tulehduksia. Perinteisiä tapoja tähän on jääpussien sitominen esimerkiksi pohkeisiin tai jääkylpy.

110% Play Harder on tuonut markkinoille kylmähoitoa helpottavan ratkaisun: kompressiovaatteet, joissa on taskuja jää- tai kuumapusseille. Vaatteita on irtohihoista ja säärystimistä täyspitkiin trikoisiin.

Näin kesähelteillä moinen yhdistelmä vaikuttaa erittäin hyvälle, käytäntö voi kuitenkin olla eri asia. Pohdintaa herättää, kuinka tiiviisti kylmäpussi painautuu raajoja vasten, koska löysänä viileys menee harakoille ja kylmähoidosta tulee korkeintaan tukalien hellepäivien pelastaja

110% Play Harderin vaatteet eivät ole markkinoiden halvimpia vaan high end –kompressiovaatteiden hintaluokassa. Esimerkiksi täyspitkät trikoot maksavat 250 ja hihat 55 dollaria.

Lähde: The Gear Caster; Kuvat: 110% Play Harder


Warning: printf(): Too few arguments in /home/arctics8/public_html/wp-content/themes/asa/content-single.php on line 31

Kommentoi

Kommentit