JoonasSalomon kasvattaa juoksukenkämallistoaan maastosta asfaltille

Tämä nyt tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Salomon tuo vuonna 2015 markkinoille juoksukenkiä, joilla pystyy juoksemaan nyt myös asfaltilla. Onhan se selvää, että kun muut kilpailu maastopuolella kasvaa, on pyrittävä itse laajenemaan sieltä pois samalla kun kehitetään omaa mallistoaan. Tässä nopea yhteenveto osasta vuoden 2015 Salomon uutuuksista. Lisää tulee myöhemmin.

Salomon S-Lab Sense 4 Ultra

Paljon kehuja saanut Sense Ultra 3 päivittyy ensi vuonna nelosversioon ja uudistuksia on luvassa mm. entistä hengittävämme mesh-päällisen ja pohjan kuvioinnin osalta.

sense4ultra

 

Salomon S-Lab X-Series

Ja sitten täysin uuteen Salomon mallistoon. X-Series on pähkinänkuoressaan Salomonin Sense-mallisto muokattuna asfaltille. Päkiänseutu on ohuempi ja joustavampi ja pohjallinen on pehmeämpi sekä suunniteltu vastaamaan juoksijan tarpeita maantiellä.  Ja ulkopohja on tietenkin asfalttiolosuhteisiin sopiva. Tämä on mielestämme hyvä lähtökohta, koska Sense-mallistoa on ylistetty eri arvosteluissa vuolaasti. Kun suurimmat palikat ovat jo paikoilla, on tarve vain pikku viilauksille. Ainakin lähtökohtaisesti. Näitä olisi todella mielenkiintoista päästä testaamaan pian!

salomoncitytrail_slabsensepropulse

Ja loppuun vielä kuva ensi vuoden Speedcrossista.

speedcross3

Kuvat ja lähteet: believetherun & runblogger

Joonas

Kommentoi

Kommentit