Recon Jet – uudet älylasit urheilijoille

Recon Jet – Älylasit urheiluun

Taannoin Arctic Sport Addictsin uutiskynnyksen ylitti Recon HUD (Head-Up Display) laskulasit, jossa erilaiset suoritustiedot heijastettiin pienelle näytölle näkökentässä. Nyt samainen yritys on kehittämässä kevyempää urheilulasia, joka soveltuu paremmin kesäisiin lajeihin.

Recon Jet älylasit sopivat moniin lajeihin. Niissä on runsaasti tietoliikenne ominaisuuksia.

Recon Jetissä yhdistyvät korkealaatuinen urheilulasi sekä pieni tietokone, jotka yhdessä painavat noin 60 grammaa. Sisään rakennettua teknologiaa ovat ainakin langaton nettiyhteys, Bluetooth, ANT+, GPS sekä HD-kamera.  Näiden teknologioiden avulla voidaan suoritustietoja kuten aikaa, matkaa, nopeutta, sykettä jne. toimittaa helposti käyttäjän näkökenttään, ilman, että katsetta täytyy irrottaa tiestä. Lasien avulla voit myös kommunikoida esimerkiksi sosiaalisessa mediassa suorituksen aikana tai vaikka lukea tekstiviestejä.

Recon Jet älylasit sopivat moniin lajeihin. Niissä on runsaasti tietoliikenne ominaisuuksia.

Vaikka lasit painavatkin hieman enemmän kuin perus sporttiblehat, on näyttö- ja prosessoriyksikkö sekä akku sijoitettu eripuolille lasia näin tasapainottaen sitä mukavasti. Akun kestosta ei vielä ole tietoa, sillä tuotetta viimeistellään vielä.

Recon Jet älylasit sopivat moniin lajeihin. Niissä on runsaasti tietoliikenne ominaisuuksia.

Recon myös lupailee, että teknologia on avointa ohjelmistokehittäjille ja että Reconille olisikin tulossa omia appeja pian lanseerauksen jälkeen. Tämä kuulostaakin järkevältä, sillä se lisännee sen käyttömahdollisuuksia yhä monipuolisempiin lajeihin.

Hintaa Recon Jetille muodostunee noin 400 euroa ja lanseeraus on vielä tämän vuoden puolella. Alla video, jossa potentiaalia havainnollistetaan.

Lähteet ja kuvat: jet.reconinstruments.com, wired.com

Kommentoi

Kommentit