Motorola MOTOACTV -urheilumittari

Taistelu liikkujien rannepaikoista käy kovilla kierroksilla. Vielä muutama vuosi sitten Polar ja Suunto saivat tallata uria hankeen melko rauhassa (mikä luonnollisesti on älyttömän hienoa meille suomalaisille). Nykyään kämmenen ja kyynärpään väliin tunkee Polarin ja Suunnon lisäsi mm. Garmin, Nike, Adidas jne. jne. Ja nyt Motorola.

Motorola on suomalaisille tutumpi matkapuhelimista ajalta, kun matopeli oli mieletön. Uutena tuotteena Motorola toi tänä syksynä MOTOACTVn, joka ainakin omasta mielestä näyttää helkkarin siistiltä.

Motorola MOTOACTV urheilutietokone edestäMotorola MOTOACTV urheilutietokone sivuprofiiliMotorola MOTOACTV urheilutietokone takaapäin

MOTOACTVen sisältä löytyy MP3-soitin, GPS, sykemittariominaisuus ja tuki langattomille kuulokkeille. Niin ja kosketusnäyttö. Niin ja jos sattuisit olemaan Motorla Android puhelimen omistaja, vielä lisää jos jonkinmoisia herkkuja. Motorolalla on tietenkin vielä nettipohjainen harjoituspalvelu, johon tietoja voi ladata. Hauska ominaisuus on fiksu MP3-soitin, joka peilaa harjoitteluasi kuuntelemaasi musiikkia vastaan. Näin se luo esim. soittolistan, jolla on biisejä, jotka potkivat sinua eniten eteenpäin. Muistia laitteessa on enemmän kuin riittävät 8gb.

Saatavilla on myös monia lisäosia, joilla ominaisuuksia saa lisää. Ainoana ongelmana näyttäisi olevan se, että lähes kaikki hienoimmat ominaisuudet OVAT lisävarusteita. Sykevyö, fillarin matka- ja kadenssimittari, ja langattomat kuulokkeet jne. ovat lisävarusteita ja nostavat 249 dollarin hintaa helposti useilla satasilla.

Motorola MOTOACTV yhdistettynä rannekkeeseen

Nopeasti ei Motorolan verkkokaupasta löytynyt tietoa toimituksista Suomeen, mutta heti jos jostain saan tiedon, niin tänne toki laitan. Ilmeisesti MOTOACTV on Englannissa ollut kauppojen hyllyllä joulukuun alusta, eli luultavasti Suomeenkin saatavissa.Pakko myöntää, että MOTOACTV osuu itsellä johonkin herkkään paikkaan. Se on hienon näköinen ja fiksun oloinen. Jos joku tällaista tarjoaisi vaikka joululahjaksi, en pistäisi vastaan…

Lisää tietoa MOTOROLAN MOTOACTV -sivuilta

1 comment

Kommentoi

Kommentit