Woodburyn maraton

Huhhuh. Viikon rankin urheilusuoritus on takana – Woodbury Common selätetty. Kyseinen outlet-alue sijaitsee New Jerseyssä, noin tunnin bussimatkan päässä Manhattanilta. Kyytejä tarjoaa useampi yhtiö, hinta meno-paluulle on kaikilla 40 taalan kieppeillä. Oikealla ostosasenteella summan säästää shoppaillessa nopeasti (kyse on nimenomaan säästämisestä, vastaväitteet ignooraan). Lisätietoa linjojen aikatauluista, lähtöpaikoista ja hinnoista löytyy esimerkiksi täältä ja täältä. Suosittelen kovasti aikaista menoa ja paluuta reippaahkosti ennen sulkeutumisaikoja. Noin tunti ennen viimeisten bussien lähtöä jono pysäkillä oli nimittäin aikamoinen.. Onneksi lähettivät sitten ylimääräisiä autoja – jonotuksesta selvisi lopulta noin tunnissa.
Woodbury on rakennettu käytännössä omaksi pikkukyläkseen vuoriston keskelle. Näkymät ovat siis ihan kivat. Maisemien pällistely tuhlaamismaratonin lomassa onkin oivaa ja suositeltavaa taukoilua. Ostoskolossi tarjoaa aivan kelpo apajat urkkavaatemetsästäjälle.
Alueelta löytyy omat liikkeensä muun muassa Nikelle, adidakselle, Pumalle, Reebokille, Columbialle ja North Facelle. Ajankohtainen ja astetta tarkempi listaus tarjoomasta löytyy täältä. Kiertelyyn kannattaa varautua hyvin kengin ja rauhaisin mielin. Ja mikäli halajaa ostospäivän aikana terveellistä ravintoa, kannattanee pakata mukaan omat eväät (itsehän nautiskelin ilolla tarjolla olevia roskaruokia, maassa maan tavalla, eiks).
Leena komulainen arctic sport addicts
Hintataso putiikeissa on vaihteleva, osa kamoista on likimain normikauppojen tasolla, mutta löytöjen tekeminen oli melko helppoa. Itseäni ilahdutti kovasti esimerkiksi Niken juoksupaidan alle 8 taalan hintalappu (normihinta, kröhöm:) ja Lunarlon-popot hintaan 109 dollaria (norm. hinta oli). Ymmärtänette viimeistään nyt harhaisen ajatukseni säästämisestä?
Summa summarum. Jos pyöritte New Yorkin tietämillä normi aleaikojen ulkopuolella, menkää hiljentämään sisäisen tarjoushaukkanne ahnas kiljunta New Jerseyn outlet-alueille. Eiköhän ko. tipunen siellä vaikene.

Kommentoi

Kommentit