Se olis vajaa kolme viikkoa H-hetkeen!

SOC-midnightrunin tiimi sai viime viikolla lisää vahvistuksia kun joukkueeseen liittyi kaksi uutta juoksijaa Stadiumin järjestämän kilpailun kautta. Voittaja sai valita mukaansa ystävän, jonka kanssa liittyy SOC–juoksujoukkueeseen juoksemaan Tanskaa vastaa hyväntekeväisyyden vuoksi.  Voittaja Laura ja hänen miehensä Robert liittyivät mukaan SOC–juoksutreeneihin viime viikon keskiviikkona Oulunkylän urheilupuistossa. avoimin mielin. Aivan mahtavia persoonia saatiin mukaan ja joukkueen yhteishenki vaikuttaa erinomaiselta.  Tervetuloa mukaan juoksemaan Laura ja Robert!

Oulunkylässä teimme yhteistreenin ja pääsimme samalla vertailemaan käyttökokemuksia SOC uusista juoksuvaatteista. Olimme varmasti värikäs näky kun neljä juoksijaa SOC:in uusissa juoksuvaatteissa viiletti pitkin Oulunkylän maastoja.  Itse olen kovasti pitänyt SOC:in naisten juoksuvaatemalliston värityksestä. Olen suuri oranssin kannattaja ja mallisto koostuu pitkälti oranssin sävyisistä, tumman liloista ja pinkeistä juoksuvaatteista. Pyydänkin jo tässä vaiheessa anteeksi väreistä ja vaatekappalista käyttämistäni nimikkeistä sillä ne eivät ole alaani, mutta toivottavasti kuvat kertoo enemmän =). Miesten mallistossa on käytetty vihreän eri sävyjä.

Me naiset saimme Stadiumilta SOC–juoksuvaatemallistosta kahdet erilaiset juoksuhousut. Toiset täyspitkät ja toiset ¾ osa lahkeella. Housujen lisäksi saimme myös juoksushortsit, joita ei valitettavasti näillä säillä ainakaan tänä vuonna tule hirveän montaa kertaa enää päälle puettua. Juoksuhousut tulevat kyllä olemaan sitten sitäkin enemmän käytössä, sillä housut ovat erittäin napakat ja hyvän tuntuiset päällä. Molemmissa housuissa vyötärönauha on leveä kuminauha ilman sidontanauhoja. Leveä vyötärökaistale tekee vyötäröstä tukevan tuntuisen ja muutenkin ryhdikkään fiiliksen. Housuissa on hyvän kokoiset taskut ja niihin mahtuvat hyvin kotiavain ja bussikortti jos vaikka haukkaa liian ison palan eikä jaksakaan enää juosta kotiin =) Housujen materiaali on 86 % nailonia ja 14% elastaania.

SOC_juoksuvaatteet_2

Paitoja saimme myös montaa eri sorttia. Kaksi pitkähihaista, t-paidan ja toppi mallisen. Itse olen näistä testannut vasta toppia ja t-paita mallia, mutta nämä ovat jo osoittautuneet erinomaisiksi. Topissa varsinkin pidin siitä, että siinä riittää S-koonkin helmassa pituutta. Mikään ei ole mielestäni ärsyttävämpää kuin se, että juostessa paita lähtee rullaamaan ylöspäin ja sitä saa olla kokoajan vetämässä alas, ettei napa vilkkuisi. Kotona olen kuitenkin fiilistellyt jo muitakin paitoja ja kaikki varmasti tulee ahkeraan käyttöön. Yläosista toppi on 92 % polyesteriä ja 8 % elastaania, oranssi pitkähihainen 87 % nailonia ja 13 % elastaania ja pinkki pitkähihainen ja pinkki t-paita ovat 100 % polyesteriä.

Suurin suosikkini kaikista on kuitenkin juoksutakki. Se osuu väritykseltä minulle kun nenä päähän. Aivan mahtava! Takki on kevyt ja hyvän tuntuinen päällä. Heijastimia on pimeyttä varten sijoitettu takkiin useaan eri paikkaa. Etupuolella heijastinta löytyy rinnan kohdalta ja takapuoltakaan ei ole unohdettu vaan kainalosta ulottuu takapuolelle asti kaistale reikäistä heijastinkangasta, joka myös takaa hyvän ilman vaihdoin. Samaa kangasta löytyy vielä pieni kaistale niskan takaa. Hihan suihin on laitettu mm laskettelutakeista tutut elastiset hihansuut joissa peukalolle reikä. Pitää vain muistaa sijoittaa sykemittari takin ”ulkopuolelle” hihansuun päälle, sillä muuten sen tarkkailu voi olla hieman hankalaa. Kuitenkin hihat pysyvät tällöin paremmin paikalla eikä viima pääse yltämään ranteisiin kun mittaria tarkkaillessa. Takki on 100 % polyesteriä. Kaikki saamamme juoksuvaateet saa pestä koneessa 40 asteessa, mutta jos haluaa, että urheiluvaatteen ominaisuudet kestää luvatunlaisena niin huuhteluainetta ei pesunyhteydessä pidä käyttää. Materiaali on nopeasti kuivuvaa.

Ravinto- ja kuntosalivalmentaja

Milla

www.2move.fi

https://www.facebook.com/2Move.fi

Kuvat: Stadium ja Milla

Kommentoi

Kommentit