LauraprjctASA: viimeisiä viedään!

Ylös sohvalta miehet kokoontuivat viime viikon maanantaina viimeisiin projektin yhteisiin treeneihin ennen h-hetkeä. Tough Viking esteet odottavat valloitustaan jo tulevana lauantaina ja viimeiset treenit päätettiin siksi pyhittää kisanomaiselle treenille.

IMG_7200

IMG_7188

IMG_7179

IMG_7173

Muutamat urheat olivatkin joukosta mukana Kivikon esteratatreeneissä ja nyt oli luvassa muillekin samanlaista toiminnallisempaa settiä: juoksua ja erilaisia esteitä.

IMG_7161

IMG_7156

IMG_7151

IMG_7144

IMG_7136

IMG_7140

IMG_7133

Lisäksi virallisen treeniosuuden jälkeen loppuun pistettiin jalat koville pienellä ponnistus-kuntopiirillä. Teimme kolme kierrosta kolmella erilaisella ponnistustavalla 30 sekunnin jaksoissa 10 sekunnin vaihdolla ja kierroksien välissä oli 2 min palautus. Vähän erilaista ärsykettä kropalle!

Pidemmittä puheitta, annetaan tällä kertaa Tonin kertoa lisää treenistä ja fiiliksistä:

Viimeiset treenit, viimeiset yhteiset vedot. Ja hikeä pukkasi.

IMG_7217

Laakson kentän seutu tarjosi oivallisen harjoittelualueen. Lähes kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin reunalla avautuu keskuspuiston loistavat lenkkimaastot. Vaikka luulisi paikan olevan rauhallinen tuli juostessa vastaan useita muita lenkkeilijöitä, joiden kannustukset antoivat voimaa.

Ympäristöä hyväksi käyttäen juoksimme rinnettä, portaita, palauttavaa lenkkiä ja lopuksi vielä lihaskunto sai osansa. Kuten ennenkin, Erik toimi jäniksenä kärjessä. Loppurutistuksella haettiin vielä kerran jalkoihin voimaa ja jäntevyyttä lisää. Milla piiskasi liikkeelle kuitenkin tsemppaavaan tyyliinsä.Vaikka muutama loukkaantuminen verotti osallistujia oli ryhmähenki hyvä ja kannustava.

Seuraavana sitten Tough Viking!

Kuvat: @saijakat

prjctASA on ArcticSportAddicts.fi -sivuston järjestämä toinen kuntoprojekti. Ensimmäinen projekti Liikettä niveliin nainen! toteutettiin vuonna 2014 ja mukaan valittiin 6 naista. Vuonna 2015 kohteena on 10 miestä ja teemana Ylös sohvalta mies! Valmentajina toimivat Laura Enroth ja Milla Hurri.

test4you Reebok-Delta-BeMoreHuman Logo toughviking-official-reebok-blackBG

Kommentoi

Kommentit