LauraNike Pro Hyperwarm – talviliikunnan pehmeä suosikki

Alkaneet talvisäät ovat saaneet jälleen kaivelemaan lämpimämpiä juoksuvaatteita ja kerrastoja esiin talviteloilta. Omiksi suosikeiksi ovat nousseet jo muutaman vuoden käyttökokemuksella Niken Pro -tuotteet, jonka Hyperwarm -sarja on suunniteltu erityisesti talviliikuntaan.

Olen käyttänyt sarjan tuotteita talvella juostessa, hiihtäessä ja lasketellessa. Uudet, tämän kauden kuosit näyttävät oikein mukavilta, mikä saa harkitsemaan omaan varustevalikoimaan täydennystä… Tässä muutama poiminta kokoelmasta:

800xNxnike-pro-hyperwarm.jpeg.pagespeed.ic.cz3GxSb2-F

Kuva: www.trendhunter.com

Nike-Pro-Hyperwarm-Fitted-Womens-Hoodie-622291_702_A_PREM

Kuva: www.nike.com

Näinhän se tuppaa olemaan, että kylmän-kostean-tuuliset talviolosuhteet voisivat olla helppo tekosyy sisällä pysymiseen. Toisaalta Suomen olosuhteissa, ulkona liikkumattomuudesta tulisi vähän turhan pitkä, ilman kunnon varusteita. Nike Pro Hyperwarm -kokoelman ansiosta tekosyyt eivät enää onneksi kelpaa, vaan ulkona liikkumisesta voi nauttia säistä riippumatta! 🙂

264719_3_800

Kuva: www.trendhunter.com

NIKE-PRO-HYPERWARM-INFINITY-620415_646_A_PREM

Kuva: www.nike.com

264719_4_800

Kuva: www.nike.com

Nike Pro Hyperwarm -tuotteet on suunniteltu erityisesti suojaamaan kehoa talviolosuhteilta, tarjoten joustavuutta ja toimivuutta dynaamiseen ulkona harjoitteluun. Nike Pro Hyperwarm -kokoelman hengittävä Drifit kangas siirtää tehokkaasti hikeä ulospäin, mutta lukitsee lämmön sisälleen. Tuotteissa on harjattu sisus, joka on sekä lämmin, mutta erityisen pehmeä käytössä.

264719_8_800

Kuva: www.trendhunter.com

PRO-HW-NORDIC-TGT-622317_451_A_PREM

Kuva: www.nike.com

Huomattavaa on myös, että monen pesunkaan jälkeen sisäosan pehmeys ei ole kadonnut. Lisäksi mainitsemisen arvoista on ollut huomata käytössä, että tuotteet eivät ole alkaneet haista monienkaan hikoilujen jälkeen.

Kommentoi

Kommentit