LauraLiikunnallista uutta vuotta!

Arctic Sport Addicts toivottaa lukijoilleen liikunnallista uutta vuotta!

Pyöräytimme jo kolmatta kertaa joulukalenterin teidän lukijoiden iloksi. Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli paljon. Kaikille voittajille on nyt ilmoitettu ja oltu yhteydessä. Tuotteet lähtevät postitse tuota pikaa. Koska etenkin jouluisin sivuillamme käy entistä kovempi trafiikki ja uusia kävijöitä on paljon, tulimme siihen tulokseen, että on aika laittaa pieni päivitysposti siitä, mistä sivustossa on kyse ja ketä täällä sivuston takana sitten hyörii?

ASA logo

Arctic Sport Addicts tai tuttavallisemmin ASA on vuonna 2012 aloittanut suomalainen urheilusivusto. Halusimme luoda sivuston, josta urheilusta nauttivat ihmiset löytävät aina jotain mielenkiintoista: tietoa varusteista, ideoita harjoitteluun, motivaatioita blogeista tai tavoitteita liikuntaan liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista. Kiteytimme sen neljään pääteemaan:

urheilua, varusteita, ilmiöitä ja tarinoita.

_DSC1186-2

ASAn takaa löytyy joukko urheiluun intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä ja meille kaikille urheilu on enemmän kuin harrastus. Teemme tätä päivätöidemme ohella – rakkaudesta lajiin. Sivustolla aktiivisesti kirjoittavat ja taustalla häärivät:

Joonas/ Running To Live

Laura/ Juoksujalkaa

Sekä Jarno, joka keskittyy enemmän varusteaiheisiin kirjoituksiin.

IMG_0558

Lisäksi sivustolta löytyvät blogit:

And I will be an ironwoman

Globetrotter

Juoksuelämyksiä

Vuosi 2016 tarkoittaa vilkasta vuotta myös ASAlaisille. ASA nähdään jo kolmatta vuotta Suomen Messujen pääyhteistyökumppanina GoExpossa (4.-6.3.2016), jossa osastomme on jälleen näyttävästi esillä.

runSport_Day1_2

Sivuston kautta olemme järjestäneet vuosittaisen joulukalenterin lisäksi erilaisia projekteja niin juoksuun kuin muuhun kuntoiluun liittyen, niistä lisää löydät sivustolta tunnuksen ASA Prjcts alta. Jälleen vuonna 2016 ASAn juoksuvalmentajat Joonas, Jarno ja Laura ovat käynnistelemässä jotain uutta projektia, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Mukavaa että löysit sivustomme ja toivottavasti viihdyt seurassamme myös ensi vuonna!

t. ASAlaiset

Kommentoi

Kommentit