Juoksujalkaa -blogi osaksi Arctic Sport Addictsia!!

Arctic Sport Addictsin kirjoittajajoukko saa kiven kovan vahvistuksen lähiaikoina kun suositun ja mielenkiintoisen Juoksujalkaa blogin kirjoittaja Laura Enroth aloittaa yhteistyön kanssamme! Laura lisää ASAn asiantuntemusta entisestään ja tuo myös lisää erittäin tervetullutta naisnäkökulmaa sivuillemme. Arcitc Sport Addicts on todella innoissaan tästä uudesta ystävyydestä.

Laura tulee kirjottamaan, kuten aiemminkin, omasta elämästään, jossa urheilu on hyvin suuressa roolissa. Laura on Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja, minkä lisäksi hän on vannoutunut Les Mills tuntien kävijä ja intohimoinen juoksija. Laura tulee kirjoittamaan urheilusta, ravinnosta, hyvinvoinnista sekä elämästä. Juttuja on myös tulossa sporttityylistä ja uutuustuotteista. Laura tulee myös testaamaan juoksuun, fitnekseen sekä muihin urheilulajeihin liittyviä tuotteita.

Lauran Juoksu Jalkaa -blogi siirtyy lähitulevaisuudessa osaksi ASAa ja siihen saakka voit tutustua Lauraan ja Lauran raikkaaseen blogiin osoitteessa juoksujalkaa.blogit.fi.

Toivotetaan Laura siis keväisen lämpimästi osaksi Arctic Sport Addictsiä! Stay tuned…

laura_enroth_1

Kommentoi

Kommentit