JoonasBSXinsight mittaa urheilijan laktaatit pohkeesta

Texasilainen BSXinsight on kehittänyt laktaattimittarin, joka mittaa maitohapot pohkeesta. Kaikessa lyhykäisyydessään laitteen tarkoitus on pitää urheilija tietoisena laktaattien muodostumisesta ja ilmoittaa, jos harjoitus meinaa mennä yli. Laite välittää datan bluetoothin kautta puhelimeen eli valitettavasti puhelinta on taas pakko raahata mukana treeneissä.

bsxinsight_4

Toisaalta taas, jos tekee esimerkiksi kovempaa treeniä matolla, niin laite voisi toimia aika kivasti. Ja toinen mielenkiintoinen juttu olisi ainakin itselleni se, että voisin esimerkiksi kovemman vauhtikestävyystreenin jälkeen katsoa laktaattitasot ja sen, miten onnistunut harjoitus oli.

bsxinsight_6

Valmistaja ajoi onnistuneen Kickstarter-kampanjan ja tuote on nyt mahdollista ennakkotilata 420 taalan hintaan. Malleja löytyy niin juoksuun, pyöräilyyn kuin multisportiinkin. Mielenkiintoinen mahdollisuus päästä seuraamaan tarkemmin sitä, kun treeni menee pohkeisiin. ASA jää seuraamaan tilannetta, jos laite sattuisi rantautumaan jossain välissä Suomeeen ja testattavaksi.

Kuvat: BSXinsight

 

Kommentoi

Kommentit