RikuAmer Sports Brand Store – huippubrändit hienosti esillä

Tänä aamuna kello 10 avautuu siis Helsingin Vallilaan Amer Sports Brand Store. Liikkeestä löytyy edustettuna tärkeimmät Amer Sportsin brändit laajalla ja hieman erilaisella valikoimalla. Amer Sportsin merkeistä suomalaisille tutuimpia lienevät Salomon, Suunto, Atomic ja Wilson, joita löytyy kattavasti myös perinteisten urheilukauppojen valikoimista. Pienempiä, mutta kuluttajia varmasti kiehtovia merkkejä ovat huippulaatuisia ulkoiluvaatteita valmistava Arc’teryx, lautailuhenkisiä laji- ja vapaa-ajanvaatteita Bonfire sekä vastaavaan tuoteryhmään erityisesti naisille suunnattu Nikita ja vielä pyöräilymerkki Mavic.

Arcteryx vaatteita Amer Sports Brand Storessa

Arc’teryxin vaatteet lienevät Amer Sports Brand Storen vetonaula. Kuva Joonas Laurila.

Mitä sitten Amer Sports Brand Store tuo kuluttajille? Tavarantoimittajien suuri määrä tekee sen, ettei tuotemerkkikohtaisesti urheiluliikkeistä löydy kovinkaan kattavaa valikoimaa, etenkin kun suomalaiset urheilukaupat eivät pääsääntöisesti ole sieltä kaikkien innovatiivisimmasta päästä. Amer Sports Brand Store pystyykin esittelemään laajemman ja hieman erikoisemman valikoiman edustamiensa tuotemerkkien osalta.

Nikitan vaatteita Amer Sports Brand Storessa

Nikita tekee vaatteita naisille lautailuun, vapaa-aikaan ja rannalle. Kuva Joonas Laurila.

Suurimpien kiinnostuksen kohteiden voisin kuvitella olevan Salomonin trail-kengät, -reput ja -vaatteet, joita kyllä löytyy hyvin nettikaupoista, mutta joiden sovittaminen on tärkeää. Samoin Suomessa vielä harvakseltaan myydyn Arc’teryxin vaatteiden uskon kiinnostavan ulkoilukuluttajia, jotka hakevat vaatteiltaan sitä kovinta mahdollista suorituskykyä. Vielä esiin voisi nostaa islantilaisen Nikitan, joka tekee siis lautailuhenkisiä vaatteita naisille niin vapaa-aikaan kuin lajiharrastukseenkin. Niin, eikä tietenkään saa unohtaa Suuntoa, jonka valikoima on kattavasti esillä. Sieltä voisi olla hyvä paikka poimia vaikka Ambit 3.

Suunnon kellot esillä Amer Sports Brand Storessa.

Suunnon kellot on kauniissa rivissä ja malleja lötyy joka lähtöön. Kuva Joonas Laurila

Lisäksi Amer Sports Brand Store on kaunis kuin karkki. Kotimaisissa urheilukaupoissa asioiminen ei liiemmin kutita elämyspuolta (mikä ei ehkä ole tarkoituskaan) mutta jo lyhyt pyörähdys Amer Sports Brand Storessa saa fiiliksen kattoon. Tuotteet ovat esillä niin kuin urheilukaupan Luoja ne tarkoitti ja kaikkeen tekee mieli koskea. Jos joskus tuntuu siltä, että motivaatio liikkua on vähän kateissa, kannattaa käydä etsimässä sitä vaikka Vallillasta.

Salomonin kenkiä Amer Sports Brand Storen hyllyssä

Salomonin kengät on esillä siististi ja valikoima on laaja. Kuva Joonas Laurila.

Haasteitakin Amer Sports Brand Storella on edessä. Vallilassa ennen Valtterin kirppiksenä palvelleessa Amerin pääkonttorissa sijaitseva liike ei ole varsinaisesti sijainniltaan keskeinen eikä liikkeeseen eksy sattumalta. Suomalaiset kuluttajat eivät myöskään ole olleet kaikista kiitollisimpia asiakkaita kiiltäville brändimyymälöille. Kuitenkin relevantti tuotevalikoima, sopivat kampanjat ja aktiivinen kommunikaatio kuluttajien kanssa vetää varmasti puoleensa väkeä.

SAlomonin S-lab ultra softground Amer Sports Brand Storessa

Salomonin kenkiä löytyy laaja valikoima myös trail-puolelle. Kuva Joonas Laurila.

Liike siis aukeaa tänään kello 10 ja luvassa on huikeita avajaistarjouksia. Ensimmäisen tuotteen saat hintaan -30% ja toisesta lähtee jo -50%. Suunnot on -20%. Jos mielit esimerkiksi Arc’teryxin kuorikamoja kannattaa ehkä lähteä aikaiselle lounaalle. Osoite on Aleksis Kiven Katu 17 A.

1 comment

Kommentoi

Kommentit