Valion PROfeel tuoteryhmä on kasvanut proteiinirahkarakeella. Oletko sinä jo maistanut?

Tämän vuoden toukokuussa kirjoittelin omia ajatuksia Valion PROfeel tuoteryhmän ensimmäisistä tuotteista. Nyt proteiinijuoman, proteiinirahkan ja proteiinijogurtin rinnalle on tullut uusi tuote, proteiinirahka.

Otin proteiinirahkan tarkempaan syyniin viime viikolla ja yllätyin positiivisesti.  Ostin molempia makuja eli mandariini-appelsiini ja kolme marjaa ja mukaan tarttui heti useampi kappale jääkaappiin. Eihän kunnon testausta tehdä vain maistamalla tuotetta kertaalleen. Olin todella skeptinen, koska henkilökohtaisesti en pidä siitä, että esimerkiksi jogurtissani on marjojen tai hedelmän palasia. Siellä ei saa olla yhtään ”kökköjä” vaan tuotteen koostumuksen tulee olla suussa miellyttävä. Käytän kuitenkin raejuustoa ja rahkaa päivittäisessä ravitsemuksessani, joten eihän ne yhdistettynä samaan pakettiin voi olla pahaa, vai voiko?

kolme marjaaKeskustelin yhden asiakkaani kanssa asiasta kun kysyin, että onko hän jo kokeillut tuotetta. Vastaus oli että ei ole eikä kokeile. Ihmettelin sitten miksi et? Vastaus oli juurikin sama mitä olin itse aikaisemmin ajatellut. Kyseisen tuotteen koostumus ei vain sovi kaikkien suuhun. Samainen asiakas piti minua ”hulluna” kun kerroin, että minä, joka ei pidä kököistä, lisään kuitenkin raejuustoa keittojen lisäksi jopa aamupuurooni. Meitä on moneen junaan.

Pidin proteiinirahkojen molemmista mauista, mutta etenkin ensimmäistä kertaa maistaessani mandariini-appelsiinia ajattelin, että miksi purkki on vain 150 grammaa? Kuitenkin mitä pidemmälle pikarissa pääsin, sitä riittävämmäksi tuo määrä kävi. Hieman kuivahko tuo rahkan ja raejuuston sekoitus on minun makuuni, mutta kuitenkin ihan oiva lisä välipalalistoille.

PRofeel raejuustorahka on HYLA ja yksi annos eli pikari sisältää 150 kaloria. Proteiinia on 16,5 grammaa ja hiilihydraattia vain 12,3 grammaa. Rasvaa tuote sisältää 3,3 grammaa, ravintokuitua 1,5 grammaa ja lisäksi tuotteessa on kivennäisainesta fosforia 120 mg, kaliumia 110 mg ja kalsiumia 73 mg.

Suosittelen jokaista tuotteesta kiinnostunutta testaamaan tuotetta itse, sillä luulen, että jopa perheen tai kaveripiirin sisällä tuotteesta saadaan eriäviä mielipiteitä.

Terveiset lempiaiheeni eli rahkan tiimoilta!

Milla

Ravinto- ja kuntosalivalmentaja Tmi 2Move

www.2move.fi, https://www.facebook.com/2Move.fi

Lähteet ja kuvat: valio

3 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Mä tykkäsin näistä uusista rahkarakeista enemmän kuin niistä aiemmista rahkoista. Ostin alennuksesta mandariini-appelsiinia jääkaappiini monta purkillista. 😀 En ole ennen keksinyt itse sekoittaa rahkaa ja raejuustoa, mutta tän jälkeen kokeilin ja hyvää tuli niinkin. Mun mielestä ”kököt” sopii rahkaan ja vaikkapa puuroon, mutta jugurtin sen sijaan pitää olla sileää. 😀

    • No eipä ole mullekaan aikasemmin tullut mieleen, mutta toisaalta tykkään niistä molemmista erikseenki 🙂

  2. Yllättävän mieto maku mandariini-appelsiinilla,hyvää kuitenkin. Purkki oli vajaan oloinen, kaippa siinä oli se 150g. Normaalia 9/9 esiteltyä rahkaa olen terästänyt kuivatulla mustikka ja paahdetulla pellavasiemenrouhe sekoituksella.