Testissä Craftin Performance Run Brilliant Jacket: näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeään

Sain testiin Craftin Performance Run Brilliant Jacket –juoksutakin, joka on “suunniteltu lisäämään juoksijan näkyvyyttä ja turvallisuutta juostessa pimeän aikaan.” Juoksin monenlaisissa olosuhteissa kylmistä ja kuivista syyspäivistä sateisiin iltoihin ja takki osoittautui monikäyttöiseksi ja erinomaisesti Suomen olosuhteisiin sopivaksi valinnaksi aktiiviliikkujalle.

craft_heidi

Lämpimällä säällä (yli +10c) takki toimii yksinään kun alle pukee topin tai hengittävän t-paidan ja kylmemmällä säällä (+10c – 0c) lisää lämpöä tuo alle puettava pitkähihainen juoksu- tai aluspaita.  Takki siirtää kosteutta tehokkaasti, sillä yläselän kaistale ja kainalot on ommeltu hengittävästä kankaasta. Takki hylkii vettä kiitettävästi pienellä sateella, rankkasateeseen en päässyt testaamaan. Materiaalina on 100% polyesteri.

Heijastavien yksityiskohtien (360 astetta) ansiosta takki näkyy pimeässä kauas. Istuvuus on hyvä ja pituutta on tarpeeksi. Ainoat miinukset tulevat taskuista: mp3-soittimelle suunniteltu tasku päästi oman soittimen putoamaan maahan ja avaimille tarkoitettu tasku on ommeltu hieman hankalasti selkäpuolelle, joten avaaminen on hieman hankalaa.

craft_heidi2

Jatkan varmasti Performance Run Brilliantin käyttöä myös alkutalven lenkeillä, sillä lisäämällä alle kerroksia tarpeen mukaan se pitää lämpimänä myös pikkupakkasilla. Kiitosta saa väri, naisten takkia saa mustan lisäksi iloisen pinkkinä, joka tuo oman positiivisen lisänsä muuten niin mustaan loppusyksyyn. Miehille tarjolla on tyylikäs musta tai turkoosi takki. craft_takki

Värit: pinkki, musta (naiset) ja turkoosi ja musta (miehet)
Koot: XS–XXL
Suositushinta: 140,00 €

Lähde: craftfinland.fi

Kommentoi

Kommentit