LauraTestissä adidas adizero ace boost

Ja kolmantena esittelyvuorossa adidaksen adizero ace boost.

Acet ovat vakiinnuttaneet paikkansa omassa juoksukenkävalikoimassani, vaikkakin painotus niissä on sisäliikunnan puolella. Aiempaan malliin verraten acet ovat kokeneet myös ”boostauksen”, jonka myötä on mielestäni hävinnyt myös hieman aiemmasta sisäkenkämäisyydestä. Edelleen kevyet acet loistavat testeissä erityisesti monikäyttöisyydellään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä testijaksolla olen sisäliikunnan j amatolla juoksemisen lisäksi juossut Aceilla enemmän myös ulkona ja käyttänyt niitä ahkerasti myös vapaa-ajalla.

Kenkien pehmeä pohja sekä päällisosan kevyt verkkokangas lisää kenkien keveyttä. Painoa kengillä on vaivaiset 200g (UK 5.5). Päälliskangas on hengittävä ja siksikin kengät soveltuvat hyvin sisälle. Myös tuleviin kesäjuoksuihin kengät ovat erittäin pätevät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos treenien kannalta mietitään, acet ovat parhaimmillaan mielestäni lyhyemmillä, maksimissaan kympin lenkeillä. Juoksumatolla kengät toimivat hyvin myös pohjan vuoksi. Edelleen näillä on vahva paikkansa ryhmäliikuntatunneilla. Aceissa oleva kiertojäykkyys tuo vakautta ja tukevuutta askeleeseen. Aceista on edelleen tuotava esiin myös hinta-laatusuhde, sillä näissä kengissä se kohtaa erinomaisesti.

Kommentoi

Kommentit