Little Miracles luomuenergiajuomat

Little Miracles luomu-energiajuomat yhdistävät luonnon parhaat antimet ja muinaisen itämaisen viisauden yhdessä modernin tieteen kanssa. Tuloksena on energinen sekoitus puhdasta ja luonnonmukaisesti viljeltyä valkoista, vihreää tai mustaa teetä sekä ginsengiä, josta saat terveellistä ja luontaista pitkäkestoista energiaa.  Juomat ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai makeutusaineita. Little Miracles –juomat sopivat jokaiseen elämäntilanteeseen ja jokaiseen päivään virkistävänä energiajuomavaihtoehtona, tarvitsit sitten henkistä tai fyysistä piristystä.

Saimme Little Miracles tuotesarjan kolme allaesiteltyä tuotetta testiin. Ehdotonta suosikkia testeissä ei löytynyt, mutta testaajat totesivat, että jokainen löysi kuitenkin ainakin yhden suosikin valikoimasta. Omasta mielestäni kaikki tuotteet maistuivat hyviltä, mutta ehdoton suosikkini oli valkoinen tee, ginseng, kirsikka, acai -kombinaatio, vaikka en normaalisti olekaan suurin kirsikan ystävä. Musta tee, ginseng, persikka, acai -kombo taas oli makea ja persikka tuli nousi teen kanssa hyvin esille. Kaikki testaajat olivat myös positiivisesti yllättyneitä, että tuotteet ovat myös luomua. Vaikka tuotteet olivat maistuivat makeilta, niiden suutuntuma oli miellyttävä. Juomat maistuivat todella hyviltä varsinkin lämpimällä säällä ja positiivista oli myös se, että ne eivät sotkeneet mahaa, vaikka nautin muutaman kerran sellaisen juuri ennen lenkkiä!

Little Miracles Vihreä Tee, Ginseng & Acai 330ml

Little Miracles Vihreä Tee, Ginseng & Acai 330ml

Tämän Little Miraclesin sisältämä tee kasvaa Sri Lankan rauhallisilla vuoristoseuduilla. Seuduilla jotka tunnetaan korkealaatuisista teelehdistä. Vihreä tee menee läpi minimaalisen hapettumisen ja käsittelyn säilyttääkseen korkean antioksidanttipitoisuuden ja säilyttää kasvin alkuperäisiä ainesosia kuten polyphenoleja.

Hiilihapoton kivennäisvesi, agavesiirappi*,tiivisteestä valmistetut hedelmämehut 5,2%*(omena 2,5%, sitruuna 1,6%, granaattiomena 0,5%, acai-marja 0,5%), vihreä tee -uute 0,12%*, kasviuute 0,001% (6vuotta vanha Panax-Gingseng)*, sitruunahappo, luontaiset aromit, antioksidantit (askorbiinihappo).

* = luomu

Ravintosisältö /100 g

Energiaa 112 kJ / 26 kcal
Proteiinia 0,1 g
Hiilihydraattia, 6,3 g
josta sokeria 6,2 g
Rasvaa, 0,1 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,1 g

Little Miracles Musta Tee, Ginseng & Acai 330ml

Little Miracles Musta Tee, Ginseng & Acai 330ml

Kuten vihreän teen, myös tämän Little Miraclesin sisältämä tee kasvaa Sri Lankan aurinkoisilla vuoristoseuduilla. Musta tee on teelaatu, joka on hapetettu enemmän kuin oolong, vihreä tai valkoinen teelatu, ja näin ollen sisältää vähemmän antioksidantteja mutta korkeamman luontaisen kofeiinipitoisuuden.

Hiilihapoton kivennäisvesi, agavesiirappi*, tiivisteestä valmistetut hedelmämehut 8,5%* (omena 4,5%, sitruuna 3%, persikka 0,5%, acai-marja 0,5%), ohramallasuute* 0,15 %, musta tee -uute 0,12%, kasviuute 0,001% (6 vuotta vanha Panax-Gingseng), sitruunahappo, luontaiset aromit.

*= luomu

Ravintosisältö /100 g

Energiaa 116 kJ / 27 kcal
Proteiinia 0,1 g
Hiilihydraattia, 6,6 g
josta sokeria 6,4 g
Rasvaa, 0,1 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,1 g

Little Miracles Valkoinen Tee, Ginseng & Acai 330ml

Little Miracles Valkoinen Tee, Ginseng & Acai 330ml

Vihreä, musta ja valkoinen tee saadaan kaikki samasta kasvista. Valkoiseen teehen valitut silmut kuitenkin kerätään aiemmin. Sadonkorjuun jälkeen silmut käsitellään hellävaroin jotta estetään hapettuminen tai käyminen ja jotta herkkä maku sekä hyvät ainesosat säilyvät.

Hiilihapoton kivennäisvesi, agavesiirappi*, tiivisteestä valmistetut hedelmämehut*5,5% (omena 2,5%, sitruuna 1,5%, kirsikka 0,5%,vadelma 0,5%, acai-marja 0,5%), valkoinen tee -uute* 0,12%, kasviuute*0,001% (6 vuotta vanha Panax-Gingseng), luonnonmukainen väritiiviste porkkanoista*, mustaviinimarjoista* ja omenoista*, sitruunahappo, luontaiset aromit, antioksidantit (askorbiinihappo).

*=luomu

Ravintosisältö /100 g

Energiaa 113 Kj / 27 kcal
Proteiinia 0,1 g
Hiilihydraattia, 6,4 g
josta sokeria 6,3 g
Rasvaa, 0,1 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,1 g
Lähteet: Lejos

Kommentoi

Kommentit