Life SCH. Shaker


Vaikka Skiexpo jäikin tänä vuonna kokonaisuudessaan pettymykseksi, löytyi sieltä kuitenkin jotain, mistä olen tällä hetkellä todella innoissani. Life luontaistuote ja hyvinvointikauppa, joka on hiljattain laajentanut osaamistaan Life Sports & Health Clubiin, joka on uusi urheiluun, liikuntaan ja ravitsemukseen keskittynyt sivusto. He ovat myös siinä ohessa kehitelleet uudenlaisia lisäravinteita ja shakerin, jotka myös tarttuivat omaan ostoskoriini SkiExposta. Olen nyt käyttänyt seuraavaksi arvoteltavia tuotteina reilun kuukauden ja seuraavassa lyhyt analyysini tuotteista.

SCH Shaker

Kuvassa oleva shakerin on ehdottomasti mielenkiintoinen uutuus, joka on varustettu monilla uudenlaisilla ominaisuuksilla. Shaker on siitä mielenkiintoinen, että voit kantaa mukanasi kahta lisäravinneannosta sekä vitamiineja tai muita pillereitä (jos nyt sattuu käyttämään). Näin sinulla voi olla mukana samaan aikaan esimerkiksi hiilarit ennen treeniä nautittavaksi ja palautusjauhe treenin jälkeiseen käyttöön. Vaikka shaker näyttääkin pieneltä on sen tilavuus kuitenkin 6 desilitraa, joka on enemmän kuin tarpeeksi. Liika neste voi olla myös haitaksi ja näin sekin puoli pysyy hoidossa. Myös osat vaikuttavat korkealaatuisilta, eivätkä saumat ole ainakaan toistaiseksi vuotaneet, mikä aiemmin käyttämissä shakereissa on usein noussut ongelmaksi.

En tiedä teistä, mutta itselleni tämä on ainakin enemmän kuin tervetullut uutuus, koska nyt selviän päivästä kantamalla mukanani vain yhtä shakeria. Koska harjoittelen usein kaksi kertaa päivässä, en aina ehdi syödä tarpeeksi usein, on lisäenergialle usein tarvetta. Tähän liittyykin toinen mielenkiintoinen uutuus. Ostin messuilta myös Lifen Sport Nutrition Gainer -lisäravinteen, jossa proteiinin ja hiilihydraatin suhde on 1:2, eikä kuten melkein kaikissa muissa on, toisinpäin. Makuvaihtoehtoina löytyy mansikka ja suklaa eli aika perusmaut… Lisää plussaa olisi tullut pienestä riskinotosta uuden maun suhteen. Rasvaa tuotteessa on alle 2g/annos (mansikan makuisessa) Kestävyysjuoksussa hiilihydraattien tarve on muihin urheilumuotoihin verrattu moninkertainen, minkä takia tavalliset niin sanotut proteiinijauheet eivät ole aina optimaalisimpia. Siksi tämä uutuus tuntuikin mielenkiintoiselta kokeilla. Maku oli mitä loistavin ja se myös imeytyi hyvin, mikä on ehdottomasti plussaa! Olen käyttänyt tätä varsinkin pitkien lenkkien (+25km) aikana sekä päivinä, jolloin treenaan kaksi kertaa. Tämän kun huitaisee naamaan pari tuntia ennen treenia ja johan on ihan eri lailla virtaa. Vaikka ”gainer” tittelin alla toimivat lisäravinteet usein voivatkin kuulostaa pahalta kestävyysurheilijoille, koska nimi usein viittaa massanlisäämiseen, on tämä tuote kuitenkin sellainen, jolle kannattaa antaa mahdollisuus, joten kaikki kestävyysurheilijat: kokeilemaan vaan!

 

Kommentoi

Kommentit