MiiaKatse jalkoihin, testissä erilainen jalkahoito Calluspeeling

Testissä hellävarainen Calluspeeling- jalkahoito

Pyrin hoitamaan jalkojani säännöllisellä rasvauksella sekä käymällä 6-7 viikon välein jalkahoidossa. Käyn jalkahoidossa aina ennen maratonia enkä poikennut rutiineista Amsterdamin valmistautumisviikollakaan. Oma luottojalkahoitajani, Anna, on huolehtinut usean vuoden ajan hyvällä ammattitaidolla jalkojeni ja kasvojeni hyvinvoinnista. Tällä kertaa kokeilin hänen suosituksesta Calluspeeling-jalkahoitoa. Uskoisin tämän hoitomuodon houkuttelevan ensikertalaisia ja varmasti myös miehiä kokeilemaan jalkahoitoa.   (video hoidosta)

WP_002727

Calluspeeling jalkahoito Kauneuspiste Helmessä

Jalkahoito ilman kylvetystä, poraa ja veitseä

Hoito aloitetaan laittamalla AHA-happoja sisältävät kollageenikangasliuskat alueille, joihin kovettumia muodostuu eli kantapäihin, päkiöihin ja jalkaterän sivuille. Liuskojen sisältämät hapot poistavat kuollutta ihosolukkoa ja näin pehmentävät kovettumia. Liuskat eivät sisällä allergisoivia ainesosia, hoito sopii siis hyvin herkkäihoisille. Liuskojen päälle kääritään tiukasti kelmu, jonka jälkeen annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Kokonaisuudessaan hoito kestää 30 minuuttia. Kynsien hoidon ja hieronnan kera hoito kestää n. 1 h -1 h 30 min.

15 minuutin vaikutuksen jälkeen liuskat poistetaan ja ylimääräinen neste ja kuollut iho kaavitaan lastalla pois. Kuollut ihosolukko lähtee lastalla erittäin tehokkaasti ja hellävaraisesti pois ilman pölyä. Hoidon viimeistely tehdään kevyesti raspilla, jonka jälkeen jalat puhdistetaan vedellä ja puhdistusaineella. Käsittelyn jälkeen vaikutus tuntuu heti, koska iho hengittää selkeästi paremmin ja jalat tuntuvat pehmeiltä sekä raikkailta.

Calluspeeling- hoidossa voi käydä aikaisintaan seuraavan kerran kolmen viikon kuluttua hoidosta. Asiakkaat ovat kokeneet tämän jalkahoidon miellyttäväksi, koska se on nopea jalkahoito ilman hiontaa, poraa tai veitseä. Hoito sopii myös diabeetikolle tai verenohennuslääkitystä käyttäville.

Calluspeeling

Itse valitsin koko hoitopaketin kynsien hoidolla ja hieronnalla, koska juoksijan kynnet ja kynsinauhat vaativat myös säännöllistä hoitoa. Kynsien hoitoon kuuluu kynsien leikkaus ja viilaus sekä kynsinauhojen hoito. Hieronta kuuluu ilman muuta olennaisena osana jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Suosittelen kokeilemaan Calluspeeling-jalkahoitoa mikäli se oman paikkakunnan kosmetologin palveluvalikoimasta löytyy. Lupasin Annalle, että seuraavallakin kerralla tehdään Calluspeeling- hoito, mikäli ennätys Amsterdamissa syntyy. Niinhän siinä kävi, että marraskuussa on jälleen edessä jalkahoito nesteliuskojen ja kelmujen kera. Tosin olin tyytyväinen hoidon lopputulokseen, koska kovettumat pehmenivät todella hyvin hoidon jälkeen, joten mielelläni valitsen tämän jalkahoidon jatkossakin.

WP_002731

Hoidetuilla jaloilla kelpaa juosta maratoni

Kommentoi

Kommentit