Uusi Bonaqua multi mansikka-kiivi ASA:n makutestissä

Sinebrychoff on tällä viikolla tuonut markkinoille uuden mansikka-kiwi + sinkki + B-vitamiini kivennäisveden. ASAlaiset pääsivät testaamaan veden hyvissä ajoin ensimmäisen joukossa ja tätä mieltä he olivat:

Mun mielestä oli raikkaan makuinen vesi, jossa mansikka ja kiivi eivät maistuneet liian voimakkaasti. Varsinkin mansikka voi olla monesti liian makea ja keinotekoisen makuinen, mutta tässä vedessä kiivi toi sopivasti kirpsakkuutta ja yhdistelmä toimi, ainakin mun makuun!

:Laura

Maku on sopivan mieto, koska en ole mitenkään innostunut liian esanssisesta mausta. Viinitermein vois sanoa kans, et hapot oli aika kohdillaan.

:Joonas

Flunssani läpi se maku oli mukava. Ei liian liian makea, mutta ei myöskään kitkerä. Pirtsakkuutta, hapokkuutta tai muita hienouksia en tukkoisuudeltani erottanut. Huomiona, että tässä oli edelleen kaloreita aika paljon, että eikö niitä nyt saisi pois.

:Jarno

Vaikka Kiiwin ystävä olenkin niin ei ollut mun makuun, vähän liian esanssinen. Juomisen jälkeen ei ollut niin fressi olo.

:Tuukka

Pidin mausta heti ensi kulauksesta asti. Juoma piti kivinnäisvedelle ominaisen keveyden, eikä ollut liian makea. En itse ole kiivin suuri ystävä ja tässä se meni mansikan kanssa kivasti. Vitamiinien vuoksi ei kivennäisvettä kuitenkaan kannata ostaa, mutta onhan ne kiva lisä.

:Milla

Niin kuin yllä olevista kommenteista näkyy, niin makuasioista ei voi kiistellä ja jokaisen on kokeiltava tuote itse tehdäkseen päätöksen tykkääkö vai ei. Alla vielä kivennäisveden tuotetiedot.

100 ml sisältää:Screen Shot 2013-03-20 at 2.25.12 PM

  • Energiaa: 48kJ/ 11 kcal
  • Proteiini: 0g
  • Hiilihydraatit: 2,5g, josta sokereita 2,5g
  • Rasva: 0g
  • Natrium: 0g
  • Niasiini (B3): 1mg (6% päivän saantisuosituksesta)
  • Pantoteenihappo: 0,4mg (6% päivän saantisuosituksesta)
  • Sinkki: 0,6 mg (6% päivän saantisuosituksesta)

Ravintovalmentaja ja Personal Trainer

Tmi 2Move

2move.fi, facebook.com/2Move.fi

Kuva: Sinebrychoff

Kommentoi

Kommentit