RikuASAn testiin MuleBar energiatuotteet

ASAn postilaatikosta tupsahti kaksi settiä, MuleBar –merkkisiä energiatuotteita. Tässä hieman ennakkotietoa noista tuotteista ennen kuin testaajat pääsevät vauhtiin niiden kanssa.

Brittiläiset Jimmy ja Alex perustivat MuleBarin vuosituhannen alussa kun he kyllästyivät perinteisiin energiapatukoihin. Pitkän tuotekehitysprosessin perusteella syntyi MuleBar, jonka tuotekehitystä ohjaavat viisi ohjenuoraa. Ensinnäkin tuotteet ovat maukkaita. Joillain energiapatukoilla on taipumus muistuttaa maultaan tapettia, mutta luonnollisten aineisosien ansiosta MuleBarien pitäisin olla hyvän makuisia. Tuotteiden suorituskyvystä ei kuitenkaan ole tingitty, vaan ne on testattu ja ne antavat energiaa juuri niin kuin lupaavat. Luonnonmukaisuus näkyy luomu ja reilunkaupan ainesosien lisäksi myös mm. käärepaperien kierrätettävyydessä. Myös yksinkertaisuus on tärkeää. Tuotteet sisältävät tuttuja ainesosia eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräisiä lisä- tai väriaineita.

ASAn testiin saapui seuraavat tuotteet:

MuleBar energiapatukoita on 7 eri makua.

Energiapatukoiden makuja ovat mm. Apple Strudel, Jimmy’s Choc Orange ja Mango Tango.

MuleBar energiapatukat. Energiapatukat ovat nimensä mukaan tarkoitettu antamaan energiaa suorituksen aikana. Niiden luonnollisten ainesosien ansiosta niiden on tarkoitus muistuttaa oikeaa ruokaa ja niiden pitäisi olla helposti sulavia. Makuja on kaiken kaikkiaan seitsemän erilaista.

MuleBar energiageeleistä nopeaa energiaa

Energiageelien mauista testiin saapui Cherry Bomb ja Lemon Zinger

MuleBar energiageelit. Nopeasti imeytyvää energiaa antavat geelit sisältävät mm. agavesiirappia, luomu ruskeaa riisiä sekä Himalajan kristalli suolaa. Testiin saapui kaksi makua, joiden pitäisi olla myös vatsaystävällisiä.

MuleBar proteiinipatukat sopivat palautumiseen

Proteiinipatukoiden makuina suklaa ja suklaa-banaani

MuleBar proteiinipatukat. Palautumiseen suunnitellut proteiinipatukat sisältävät mm. reilunkaupan banaania ja taatelia ja niiden maku on suunniteltu lähemmäs suklaapatukkaa kuin perinteistä suklaa patukkaa. 65g patukassa on 20% proteiinia. Makuina suklaa ja suklaa & banaani. Testaajat pääsevät kokeilemaan tuotteita ja kertovat kokemuksistaan lähiaikoina lisää.

Kommentoi

Kommentit