JarnoNew Balancen uutuuksia ASAn testiin

New Balancea testiin

Kevät ja kevätaurinko ovat täällä, tai sitten juoksukenkien kevätuutuuksien saapuminen saa asiat vaikuttamaan valoisammalle. Äskettäin nimittäin testiimme saapuivat New Balancen uutuudet 890v4, Minimus MT10v2 sekä Minimus MR00v2.

890v4 on jatkoa aiemmin testaamallemme 890v3:lle. Uutuus jatkaa tutulla linjalla, ollen kevyt ja neutraali traineri. Se on itse asiassa luokkansa kevyimmästä päästä, joten eiköhän testeissä päädytä pohtimaan ainakin keveyden, juostavuuden ja vaimennuksen suhdetta. Tuolla painolla tossua voisi nimittäin ainakin paperilla harkita myös monenlaiseen kisakäyttöön. Innolla odotamme, mitä kaikkia vauhteja kengästä saadaan revittyä irti.

new balance 890v4_a
new balance 890v4_c

 

MT10v2 on puolestaan jatkoa New Balancen maastokenkätesteillemme. Tämä on kevyempi kuin aiemmin kokeilemamme MT1010v2. Itse asiassa näiden kahden väliin osuu NB:n mallistossa vielä MT110v2.

Ensi tuntumalta erittäin kevyt maasturi vaikuttaa mukavalle; ketteryyttä löytyy ja pohja on todellakin matala. Eiköhän tämä siis tarjoa mukavia kokemuksia ja aistimuksia maastossa. Katsotaan kevään edetessä ja maaston kuivuessa monen tunnin lenkkejä tällä uskalletaan taivaltaa.

new balance mt10v2_a
new balance mt10v2_c

 

MR00v2 on minimus-malliston kevyin katuvaihtoehto. Kengällä on jo ensimmäiset testilenkit tehty ja ensivaikutelma on lupaava. Alustatuntuma on erittäin miellyttävä ja kengällä pääsee mukavaan barefoot-tunnelmaan. Testin edetessä tullaan kenkää käyttämään vaihtelevilla alustoilla ja erilaisissa ulkoilukikkailuissa pitkin kevättä. Näin kevyeltä ja ketterältä kengältä on lupa odottaa paljon.

new balance mr00v2_a
new balance mr00v2_c

Kommentoi

Kommentit