Kirjauutuus pyöräilymarkkinoille – Aja kovempaa!

Voimakkaassa kasvussa oleva pyöräilykansa saa uuden kirjauutuuden käsiinsä loppukevään kynnyksellä.  Aja Kovempaa! – maantiepyöräilijän käsikirja – nimeä kantava teos ilmestyy kirjakauppoihin heti vapun jälkeen 3.5.  Kirjan ovat tehneet ammattipyöräilijä Jussi Veikkanen, toimittaja/kirjailija Kalle Kotiranta ja valmentaja Antti Hagqvist. Jussi Veikkanen ajaa tällä hetkellä ammattilaisena ranskalaisessa FDJ-tallissa ja on osallistunut uransa aikana mm. viisi kertaa Italian ympäriajoon.  Kalle Kotiranta puolestaan on kirjoittanut useita liikunta-aiheisia kirjoja sekä työskennellyt vuosia mediamaailmassa. Antti Hagqvist koutsaa mm. yritysjohtajia ja hänellä on vahva tuntemus mm. pyöräily- ja triathlonmaailmaan.

Aja kovempaa! -kirja opastaa kaiken ikäisiä maantiepyöräilijöitä mm. varusteiden valinnassa, pyörän säädöissä, harjoittelussa, harjoittelun ohjelmoinnissa, tekniikassa sekä sykkeen ja tehon seurannassa. Kirjassa Jussi Veikkanen kertoo myös omasta matkastaan maantiepyöräilyn huipulle.  Samalla Jussi valottaa mielenkiintoista ammattipyöräilijöiden arkea.

Kirjan voi tilata ennakkoon täältä. Suositushinta on noin 30 euroa. Kirjan kustantajana toimii Fitra, jolta ilmestyy myös monia muita mielenkiintoisia teoksia kevään aikana. Aja kovempaa! – teos tulee myös Arctic Sport Addictsin luettavaksi.  Laajempaa kirja-arvostelua on odotettavissa alkukesän aikana.

Kuvat ja lähteet: Fitrajussiveikkanen.com

Kommentoi

Kommentit