Ennakkotunnelmia Merrellin Wilderness Canyonista

Merrellin klassikkomallia, Wilderness Canyonia on jälleen päivitetty. Kehitysprosessi on tuonut kenkään monia, varsinkin mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten Y-mallisen kaarituen sekä extravaimennukset kantapään ja isovarpaan alla. Kengässä pohjan niitit on sijoitettu sisäpohjan alle niin, että ne eivät pääse hankaamaan jalkoja. Päällinen on vettäpitävää nahkaa ja pohjasta löytyy pitävää Vibramin kumia.

Merrell_wilderness_canyon

Arctic Sport Addictsin testiin tuli kolme paria Wilderness Canyoneita ja tässä hieman omia ennakkotunnelmia.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että laatikosta ottaessa ensivaikutelma ei ollut kenkää imarteleva. Kenkä tuntui kädessä raskaalta ja hieman kömpelöltä. Ensivaikutelma kuitenkin muuttui heti kun kenkä löysi tiensä jalkaani, ensimmäiset askeleet Nuuksion kansallispuiston poluilla vakuuttivat minut ja Wilderness Canyonit lunastivat paikkansa. Positiivisin asia kengissä oli hyvän tuntuman säilyminen alustaan sekä askeleen keveys verrattuna raskaimpiin vaelluskenkiin.

Merrelit lähtevät pian uudelle reissulle maastoon, minkä jälkeen on luvassa kattavampi arvostelu sekä kaikkien testaajien ajatuksia ja kokemuksia.

1 comment

Kommentoi

Kommentit