LauraBoostatut luottokengät testiin: adidas adizero ace boost ja adidas adizero tempo boost

Sain tällä viikolla testiini kahdet kenkävalikoimani ehdottomat luottokengät: adidas adizero ace boost sekä adidas adizero tempo boost. Testit aloitan erityisen suurella mielenkiinnolla, sillä molemmat kengät ovat kokeneet melko suuren muutokset Boost -materiaalin myötä.

adizero ace boost

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aiemmat acet ovat olleet käytössäni lyhyemmillä ja vauhdikkaimilla lenkeillä ulkona, mutta enemmän matolla juostessa sekä jumpissa. Uskon, että painopiste tulee olemaan jatkossakin näin. Käyn itse kovatempoisissa jumpissa, jotka sisältävät paljon juoksua ja hyppyjä, tästä hyvänä esimerkkinä vaikkapa Bodyattack. Näihin jumppiin on turha lähteä kovin heppoisilla “jumppakengillä”, vaan juoksukengät ovat sinne paras valinta. Acet ovat siis monikäyttöiset ja kevyet juoksukengät, jotka soveltuvat mainiosti juoksun lisäksi myös sisäliikuntaan. Totesin jo aiemmin, että useamman naisjumpparin tai -juoksijan kannattaisi antaa aceille ehdottomasti mahdollisuus.

Tempot taas ovat kengät, joilla olen juossut monet treenit, ainakin 3 maratonia ja puolikkaat päälle. Joonas kirjoitti aiemmin tarkemman kuvauksen kenkien muuttuneesta tuesta ja välipohjasta. Kyseiset kengät ovat täydelliset kapealle jalalleni, antavat tukea ja vaimennusta riittävästi, ollen kuitenkin rullaavat ja kevyet. Tempot ovat kengät, joita olen lämpimästi suositellut raskaiden pk-kenkien sijaan valinnaksi ystävilleni ja valmennettaville. Toimivat lyhyempien lenkkien lisäksi tosiaan pitkilläkin matkoilla.

adizero tempo boost

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekä tempot että acet ovat luoneet luottamussuhteen, joka ei hevillä katkea. Tästä syystä oli vaikeaa odottaa päivä kenkien saannista siihen, että sain vetäistä ne jalkaani ja lähteä testaamaan! Perjantaina jumppailin acet jalassa, lauantaina juoksentelin tempoilla. Heti ensimmäisten askelien jälkeen tiesin, että Boost ei ole katkaisemassa luottosuhdetta, mutta kuinka paljon paremmat kengistä on tullut, se selviää jatkotesteissä!

Kuvat: Joonas Laurila

3 comments

Kommentoi

Kommentit