JarnoAsicsin uutuuksia ASAn testiin

Viime viikolla ASAn testiosastolla piti kiirettä, ja yksi vipinää aiheuttanut tapahtuma oli Asicsin kevätuutuuksin tutustuminen. Olemmekin jo ehtineet raportoida mukavasti näistä uutuuksista (Kayanon uudistuksista, DS Trainerin ja 2000:n sekä kisakenkien muutoksista). Tällä kertaa koeosastomme haltuun päätyi kuitenkin tuotteita tavallistakin laajempi skaala, kymmenien grammojen artikkeleista aina kymmenien kilojen ellei jopa sadan kilon tuotteisiin.

ASAlle tutuimpana testituotteena ovat uudet Super J33:t, (kts. yllä oleva linkki kisakenkien muutoksista). Nämä natural running -sarjan tossut ovat hieman jäykempi versio kollegastaan Lyte 33:sta. Kyse on siis kevyistä, edelleen taipuisista ja matalapohjaisista kengistä. Ensimmäisen viikon aikana sain näillä töpöttimillä kasaan yli 60 kilometriä kolmen päivän aikana. Sisäänajo-ongelmista ei siis ainakaan voida puhua, päinvastoin, vaikutelmat olivat erittäin hyvät. Tarkemmin kengistä kuitenkin, kun saamme vielä pari vastaavaa rypäystä alle.

Asics SuperJ33 miehet
Asics SuperJ33 miehet pohja

Kevyin testiimme tullut tuote olivat Asicsin uudet MMS-kompressiovaatteet. Tämän kategorian tuotteiden menekki on kasvanut viime vuosina huimasti, joten suurten merkkien kiinnostuminen ei ole ihme. Toisaalta suurilla brändeillä on myös suuria urheilijoita tallissaan, joten kehittämisessä voidaan turvata huippuluokan palautteeseen ja lopputuotteelta onkin syytä odottaa paljon.  Jäämme siis odottamaan, mitä ASAn testijaosto tykkää kevätmuodin uutuuksista.

 

 

Painavimpana testinä pääsimme tutustumaan Asicsin uuteen FootID-laitteeseen. Tämä Esport Areenalla sijaitse laite mittaa käyttäjän jalasta monenlaisia ominaisuuksia, korkeus-, pituus-, leveys- ja kannan kulmaluvuista lähtien. Palaamme tarkemman raportin kera sunnuntaina, todettakoon kuitenkin, että ASA juoksuteknologiasta innostuneeseen väkeen vekotin teki vaikutuksen.

?????????????

 

Kuvat: Super J33 ja MMS, Asics. FootID, ArcticSportAddicts.fi

1 comment

Kommentoi

Kommentit