nooraASAn testiin Skechers Go Run Ride 4  

Vapaa-ajan kengistä tunnettu Skechers raivaa vauhdilla tietään uskottavien juoksukenkävalmistajien joukkoon. Merkin tunnettuus vapaa-ajan kenkänä istuu kuitenkin tiukassa ja moni juoksija miettii voiko tähän merkkiin suhtautua vakavasti. Viimeistään Meb Keflezighin vuoden 2014 Bostonin maratonin voitto syöksi nämä kengät kuitenkin myös juoksijoiden suosioon.

skechers_go_run_4_a

ASA pääsi tutustumaan kevään uutuuksiin Skechersiltä 4 Runnersilla. Testiin lähti muutaman malliparin sovituksen jälkeen pari Skechers Go Run Ride 4 -naisten juoksukenkiä.

skechers_go_run_4_d

Go run 4 on nimensä mukaisesti neljäs versio Skechersin Go Run -sarjasta. Ensituntumalta kenkä on kevyt, päällinen sukkamainen ja varpaille on väljästi tilaa. Kenkä kiristyy hyvin kapeampaankin jalkaan.

skechers_go_run_4_e

Skechers Go Run on kevyt juoksukenkä, jolle kertyy koosta riippuen painoa 150-182 grammaa. Kantapää on 20 mm korkeudessa, dropin ollessa 4 mm. Välipohjassa M-Strike® Technologian tarkoituksena on korostaa juoksijan tasajalka-/päkiäjuoksuominaisuuksia. Välipohja vaimentaa iskuja, tekee kengästä rullaavan ja eteenpäin vievän. Pohjan pehmän rakenteen lisäksi sen ulkolaidoille on sijoitettu pohjasta erillisiä, napakampia pallomaisia GOimpulse™ sensoreita/nystyröitä, jotka  vaimentavat maahan kohdistuvaa iskua ja pitävät tuntuman alustaan napakkana. Näin ainakin teoriassa, katsotaan miten teknologia toimii käytännössä.

skechers_go_run_4_b

Kengän päällinen on yhdistelmä kevyttä verkkoa ja napakampaa kuitukangasta, sivupaneelit tuovat kenkään tukevuutta. Kengässä on huomattavan tilava kärkiosa, jossa varpaat saavat olla vapaasti ilman puristusta. Kantapäässä sijaitsevan Quick-fit -reiän ansiosta kenkä on nopea ja helppo pukea päälle.

skechers_go_run_4_c

Kommentoi

Kommentit