ASAn testiin adidas supernova glide boost 7

ASAn testiin saatiin adidaksen uusi Supernova Glide Boost 7, josta etenkin meidän naisten tulisi nyt innostua. Naisten mallia on uudistettu radikaalisti ja uudella muotoilulla kenkään on haluttu tuoda lisää keveyttä ja tyyliä. adidas lupaa, että Supernova vastaa nyt entistä paremmin naisjuoksijoiden vaatimuksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Painoa kengälle kertyy 260g, joten se kuuluu tukevampaan kategoriaan, mutta boost-teknologian ansiosta kenkä lupaa jokaiselle askeleelle loppumattoman määrän vauhtia ja energiaa. Tämä lisä tuokin ennen hieman kömpelölle Glidelle ennennäkemätöntä ketteryyttä ja toimivuutta. Verkkomainen pintakangas maksimoi kengän hengittävyyden, mikä on ominaisuus joka ei talven testeissä, Suomessa, pääse oikeuksiinsa. Malli vaikuttaa kohtalaisen leveältä ja ensivaikutelma pitää, kokeilukertojen kasvaessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensikokemukset uudistetusta Supernova Glidesta ovat varsin positiivisia. Pelkoni jykevyydestä ja jäykkyydestä ovat osoittautuneet vääriksi ja kenkä tulee varmasti houkuttelemaan neutraalia kenkää kaipaavia juoksijoita, ehkä myös kävelijöitä jotka kaipaavat keveyttä askeleeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pohjan kuviointi on matala, mikä on tuottanut hieman ongelmia Helsingin jääkeleissä juostessa. Toiveenani on pikapuoliin päästä testaamaan Glidea kuivalle tielle, jotta saan askellukseen paremman tuntuman. Kuten todettu, verkkokankaan hengittävyys ei välttämättä oli vaatimus talvijuoksussa, mutta toisaalta pinna joustavuus ja mukautuvuus on mahdollistanut välillä pakollisten, lämpöä lisäävien sukkien käytön ilman lisäongelmia istuvuuden kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoa selkeä ensihetken kritiikki on annettava nauhoista. Ilman tiukkoja umpisolmuja liukas pinta luiskahtaa helposti auki ja tiukassakin solmussa sidonta löystyy pidemmän harjoitusrupeaman aikana selkeästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi Supernova Glide Boost 7 lupaa paljon. Nähtäväksi jää, pystyykö se lunastamaan lupauksensa.

3 comments

Kommentoi

Kommentit