Articsportaddictsin testiin CamelBak Octane XCT -juomareppu

Syksyn ja sateen jatkuessa alkaa herkästi unohtumaan nesteytyksen tarpeellisuus pitkillä lenkeillä, etenkin kun nesteiden kuljettaminen on aina enemmän tai vähemnmän kompromissien tekemistä keveyden ja istuvuuden kanssa. Nyt olen kuitenkin saanut testiin  kannettavan nesteyttäjän, CamelBak Octance XCT:n.

Repussa on kolmen litran säiliö ja muuten tilavuudeksi ilmoitetaan 3.28 litraa. Painon asettuessa 320 gramman hujakoille lienee selvää, ettei kyseessä ole vaellusreppu vaan olennaiseen keskittyvä juoma-/juoksureppu. Ensi vaikutelmiltaan reppu toimii oikein mainiosti sekä juomalähteenä että tavaran kuljettamisessa, koska sen istuvuun on mainio ja paino kevyt. Testaillaan kassia kuitenkin  vielä tovi ennen arviota.

Arviotani odotellessa voi hyvin tutustua Camelbakin omaan esittelyvideoon repusta.

3 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Mulla käytössä ko reppu ja olen ollut siihen TODELLA tyytyväinen!! Juomat ei hölsky selässä, vaikka mukana olisi tuo 3 litraa nestettä!

    Pitkät lenkitkin menee paljon paremmin, kun pystyy juomaan esim. 15 minsan välein vähän, eikä esim tunnin välein jostain kotipihalla odottelevasta pullosta 🙂

  2. Terve Mikko ja kiitos kommenteista!

    Tuo juominen on kyllä ehdottomasti totta, lenkit menee mukavammin ja palautuminenkin on kivempaa kun ei kärsi nestehukasta. Juomien hölskymättömyys on tosiaan ehdoton lisäplussa, jonka huomasin voitavan varmistaa imemällä tyhjän tilan pois juomasäiliöstä, jos ei koko kolmea litraa aio kantaa mukana. Toki jotkut voivat tykätä juoman läiskynnän aiheuttaman aaltojen kaltaisesta kohinasta. 🙂

    Jarno/ASA