The Nike Blast 2012 – Tapahtuman jälkeen

Tapahtuma tarjosi 2 päivää, 86 erilaista treeniä ja yli 1100 osallistujaa. The Nike Blast antoi mitä lupasi ja oli todella treenivuoden, ainakin tähänastinen, kohokohta! Tämä oli tapahtuma, joka tarjosi joka treenaajalle jotain. Mukaan hiukan kokeilunhalua ja avot: Taas löysin uusia mielettömiä liikkumismuotoja! The Nike Blast tapahtuma oli hienosti järjestetty tapahtuma muutamaa miinusta lukuun ottamatta*.

Valitsemani treenit olivat NTC Get Focused, Hip Hop Funk’shun, Burlesque Chair ja NTC Master Class. Tarkemmat tuntikuvaukset voit lukea edellisestä jutustani.

NTC Get Focused oli funktionaalista harjoittelua intensiivisimmillään. Vetäjänä oli itse Nike Training Club konseptin kehittäjä Marie Purvis. Treenin aikana käytiin läpi koko kroppa, intervalleja unohtamatta. Seuraavan päivän tuntemukset muistuttivat jälleen mieleen sen tosiasian, ettei treenaamiseen tarvitse todelle sen ihmeellisimpiä vitkuttimia kuin oman kropan ja mielikuvituksen. NTC Master Class oli harmistukseni sisällöltään lähes täysin sama kuin get focused. Harmistukseni ei johtunut siitä etteikö reeni olisi hyvä ja miellyttävä vaan siitä, että olisin halunnut kokeilla vielä jotain uutta. NTC harjoitteisiin voi tutustua lataamalla Nike training appsin iPhoneen.

Nike Blast 2012 tapahtuman jälkitunnelmat

Hip Hop Funk’shun oli tanssillinen tunti joka oli alkuun oikein kiva, mutta koreografian vaikeutuessa vähemmän lahjakkaalla tanssijalla tuli tunnin aikana melkein kylmä. Loistava ohjaaja ehdottomasti! Ja vaikkei oikein mukana pysynytkään, tunti oli hauska ja hymyssä suin siirryin seuraavaan.

Burlesque Chair  epäilytti alkuunsa. Tunnin vetäjä otti kuitenkin salin niin hienosti haltuunsa jo heti kättelyssä, että vieläkin tulee kylmät väreet. Siitä naisesta pursusi niin miletön energia, että oksat pois. Nainen veti tunnin sellaisella tyylillä, että heikompia varmasti pyörrytti. Hän sai salillisen ujoja suomalaisia tyttölapsia vääntyilemään, venkoilemaan ja pyörittämään pyllyään kuin parhaimmatkin Las Vegasin show tytöt (tai ainakin semmoiseksi itseni tunsin). Ikinä ei ole ollut niin upea ja mahtava olo tunnin jälkeen. Tunti sai ihanan olon korvien väliin sen lisäksi, että kroppa kävi läpi hyvän treenin. Heti kotiin päästyäni ryhdyin googlailemaan, josko suomenmaalta vastaavaa tuntia löytyisi.

Nike Blast 2012 tapahtuman jälkitunnelmat

Kaiken kivan kukkuraksi itsensä sai käydä kuvauttamassa NTC lavasteissa…

Jos jokin on varmaa niin se, että ensi vuonna olen mukana koko viikonlopun aamusta iltaan!

Nike Blast 2012 tapahtuman jälkitunnelmat

Kuvat Nike Women Finland Facebook-sivut

*puuttuva vesipiste ja huonot opasteet.. ei siis suuria miinuksia

Kommentoi

Kommentit