Maraton juoksumatolla hyväntekeväisyyttä varten

Kukaan ei voinut tietää tai ennalta arvata, mitä työporukan kokoontuminen ja yhteinen illanvietto voi saada aikaan. Tarvittiin vain puolihuumorilla heitetty heitto:

Astahan vois juosta juoksumatolla maratonin tulevassa juoksutapahtumassa. Sitä ei ole kukaan koskaan aikaisemmin tehnyt.

Heitto otti tuulta siipiensä alle ja ideaa alettiin kehittämään edelleen.

Mukaan maratoniin haluttiin myös hyväntekeväisyys. Hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui tällä kertaa Hope Ry Hyvinkää-Riihimäki. Hopelta apua ovat saaneet niin huostaanotetut lapset, kuin vähävaraiset ja kriisien koettelemat lapsiperheet. Lahjoitus osoitetaan Hopen kasaamalle jalkapallojoukkueelle, jossa valmennus tapahtuu vapaaehtoisvoimin ja varusteet joukkueen pelaajille on kerätty lahjoituksina.

Tulevana lauantaina Hyvinkäällä siis juostaan perin erikoinen maraton ja aika erikoisissa olosuhteissa. Sitä ei juosta rataa kiertämällä, ei maastossa saati sitten kadulla, poluilla tai pururadalla. Maraton ei tällä kertaa ole isossa porukassa juostava tapahtuma vaan yhden ihmisen urakka, joten loppujen lopuksi mikään muu kuin juoksija ja maratoniin vaadittavat kilometrit ei sitten olekaan perinteisen maratonin mukaista.

Juoksuolosuhteet ovat jokseenkin erikoiset. Hyvinkään Intersporttiin on kasattu juoksumatto, jolla liikkeen myyjä Asta juoksee hyväntekeväisyysmaratonin myymälän lahjoittamalla juoksumatolla. Maratonin jälkeen hyvin sisäänjuostu matto huutokaupataan ja huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Kanna kortesi kekoon ja käy jättämässä huutosi juoksumaton kuvan alle Facebookissa

https://www.facebook.com/events/160453307448488/

Muista tutustua tarkemmin myös erittäin tärkeää työtä tekevään Hopeen osoitteessa: http://www.hopeyhdistys.fi/

Kommentoi

Kommentit