Lauttasaaressa Surffattiin!!

Eilen vietettiin Lauttasaaren kasinonrannassa International Surfing Day:ta. Alkuun väkimäärämme hävisi paikalla olleille puistojumppaajille, mutta pikkuhiljaa viimeisetkin zumbaajat tekivät tilaa surffareille.

Paikalla oli kaiken kaikkiaan n. 70-80 ihmistä joista huikeat 25 oli vedessä märkäpuku päällä.

Paikan päällä oli Red Bullin Event Car, joka piti deejiineen huolen etteivät jalat jämähtäneet maahan. Ilta huipentui yhteiseen ¨Paddle Out:iin¨, 25 surffaria lähti rannasta melomaan kohti Line Uppia. Jostain syystä aaltoja emme tällä kertaa saaneet. Allekirjoittanut sai kuitenkin yllytettyä paikalla olleen venekunnan hinaamaan minua ankkurinarun perässä muutaman kierroksen. Muistoksi jäi hyvät fiilikset sekä ohuen narun painaumat kämmeniin. Oli mahtava fiilis olla yhdessä ulapalla isossa ringissä, kaikki pitivät toisiaan käsistä kiinni ja nautiskeli lämpimästä kesäillasta.

Rantaan päästyämme oli muurikkapannu kuumana, ja Susanna varmalla kädellä paistamassa halukkaille lettuja. Itse söin kuusi. Halukkaat pääsivät myös kokeilemaan Stand Up Paddle Boardia jonka surfpiste.com oli paikalle tuonut. Tulevaisuudessa myös Arctic Sport Addicts järjestää testipäivän kyseisellä laudalla.

Tapahtuma oli mielestäni oikein onnistunut, parasta oli nähdä iso määrä ystäviä fiilistelemässä yhteistä asiaa. Eikä ketään haitannut vaikkei tarjolla ollut yhtä ainutta aaltoa, tärkeintä on hyvät ihmiset ympärillä ja rutkasti iloista mieltä.

Kiitos Arctic Surf Shopille mahtavasta illasta.

Tapahtumassa oli mukana Rip Curl, Red Bull, surfpiste.com, pyryantero Photography sekä tietysti illan isännät Antti Oikarinen ja Jari-Pekka Korjus Arctic Surf Shopista.

1 comment

Kommentoi

Kommentit

  1. Kiitokset vielä kaikille osallistuneille ja järjestelyissä mukana olleille, te teitte siitä tapahtuman. Oli todella hauska viettää iltaa rennoissa merkeissä ja hyvällä fiiliksellä teidän kaikkien kanssa. Ensi vuonna uudestaan, jos vaikka sitten saisimme parit aallotkin 🙂