International Surfing Day Suomessa

Keskiviikkona 20.6. juhlitaan järjestyksessään kahdeksatta International Surfing Day:tä. Päivän tarkoituksena on saada surffarit ja surffauksesta kiinnostuneet ihmiset ympäri maailman kokoontumaan yhteen erilaisten surffaukseen liittyvien tapahtumien merkeissä ja juhlistamaan yhdessä mahtavaa lajiamme.

Tämän kunniaksi Arctic Surf Shop järjestää Paddle Out sessarin Helsingin Lauttasaaressa. Tapahtuma alkaa Kasinon rannassa klo 18:00. Tuo mukanasi surffilauta ja märkkäri, niin käydään illan kuluessa porukalla katsastamassa Helsingin edustan swellitilanne 🙂

Mikäli vesileikit eivät vielä näillä lämpötiloilla innosta, tule nauttimaan suomen kesästä, rennosta suomisurffimeiningistä ja musasta. Nopeimmille tarjolla myös jotain naposteltavaa.

International Surfing Day on Surfrider Foundation järjestön alkuun laittama tapahtuma, joten muistetaan myös heidän päämääränsä ja pidetään ranta siistinä tapahtuman ajan sekä sen jälkeen.

Arctic Sport Addicts osallistuu tapahtumaan ja on mukana märkäpuku päällä laudan päällä. Päivitän tapahtuman kuvia ja fiiliksiä sivuille lähipäivinä.

-Tuukka

Ohessa ¨virallinen¨ poissaolotodistus työpaikalle.

 

Lisäinfoa International Surfing Day:stä:
http://isd.surfrider.org/

https://www.facebook.com/events/468775916482654/

https://www.facebook.com/InternationalSurfingDay

Kommentoi

Kommentit