JoonasHaaga-Helia Business Run

Haaga-Helia Business Run on vuosittainen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma. 22.4. pidettävä tapahtuma on osa urheiluliiketoiminnan opintokokonaisuutta, joka on suunnattu aktiiviurheilijoille sekä muille urheilusta ja urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Tapahtumasta saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, jonka kohteina ovat tänä vuonna Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea sekä lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla edistävää WAU ry:tä.

”WAU ry:n missiona on edistää lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla. Yhdistys taistelee dropout-ilmiötä ja syrjäytymisen uhkia vastaan, lasten ja nuorten paremman terveyden ja harrastamismahdollisuuksien puolesta. WAU ry haluaa kasvaa niin kauan, että sen toiminta tavoittaa jokaisen koulun, jossa toimintaa tarvitaan. WAUn pitkän tähtäimen visiona on saada tunti liikuntaa jokaisen Suomen lapsen ja nuoren koulupäivään.” –Katri Einamo, WAU ry

Business_Run_001

Tänä vuonna tapahtuman teemana on BOOTCAMP Run, jossa 5 km matkalle on sijoitettu kaksi BOOTCAMP –aiheista toiminnallista pistettä. Pisteillä sovelletaan Yhdysvaltain armeijasta lähtöisin olevia harjoitusmetodeja ja ne mittaavat osallistujan suorituskykyä ja kestävyyttä. Haastetta siis riittää kokeneemmallekkin treenaajalle! Tapahtuma alkaa 13:00 ja siitä jatketaan sitten eteenpäin eri matkojen parissa.

Osallistumaan pääsee siis myös edellisiltä vuosilta tuttuihin 5 km tai 10 km Business Run -juoksumatkoille ilman BOOTCAMP -rasteja. Tapahtuman reitti kulkee Kumpulanlaakson idyllisissä puistomaisemissa ja se soveltuu kaiken tasoisille juoksijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Virallisesta ajanotosta Business Runissa vastaa Runner’s High.

 

Business_Run_002

Ilmoittautumaan sekä tutustumaan reittiin pääset osoitteessa Business Run -tapahtuman sivuilta.

ASA tulee olemaan vahvasti mukana tapahtumassa ja haastaa mukaan kaikki juoksusta ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet. Tulemme järjestämään 2-3 viikon sisään myös yhteislenkin, jossa tutustutaan Business Runin reittiin. Pysykää kuulolla.

Joonas

Kommentoi

Kommentit