ASICS Running Kick Off 2012 – Ravintola Carusel 31.3.-1.4.2012

Asics avaa juoksukautensa tulevana viikonloppuna Helsingin ravintola Carusellissa 31.3.-1.4.2012 klo 10-16. Viikonlopun aikana Asics esittelee kevään ja kesän juoksukenkiä ja juoksuvaatteita. Ohjelmassa on muun muassa muotinäytöksen tyyppistä toimintaa, jota johtaa itseoikeutetusti Satu Tuomisto. Asics tuo myös paikalle nipullisen urheilijoitaan, kuten esimerkiksi Kalle Palanderin, Jasmin Showlahin sekä Pekka Koskelan. Huhujen mukaan paikalle on tulossa myös monia muita tuttuja naamoja.

Tapahtuman aikana pyörii myös juoksuklinikka. Luvassa on siis fysioterapeutti analysoimassa askellusta ja Asicsin asiantuntijat auttavat kävijöitä valitsemaan omalle askellukselle sopivat kengät Asicsin valikoimasta. Tapahtumasta saa myös yleisesti tietoa treenaamisesta ja ravinnosta. Myös Caruselin menu on muokattu vastamaan tapahtuman liikunnallista luonnetta.

Tapahtuma herätti Arctic Sport Addictsin mielinkiinnon ja tulemme varmasti käymään pelipaikoilla viikonlopun aikana. On aina mielenkiintoista nähdä, miten tämäntyyppiset tapahtumat toimivat. Kaikki siis paikalle käynnistelemään juoksukautta…

Kommentoi

Kommentit