ASA ja Helsinki City Run yhteistyöhön!

Kevät lähestyy, ja nyt on aika paljastaa yksi ASA:n uusista projekteista: tulemme toimimaan Helsinki City Runin mediapartnerina! Kevään aikana kirjoitamme juttuja HCR:stä yleisesti, sen reittimuutoksista sekä julkaisemme haastatteluja ihmisistä kisan takana. Tämä lisäksi järjestämme kevään aikana myös muutamia yhteislenkkejä uusitulla reitillä sekä jaamme osallistumisoikeuksia kisaan.

HCR – Ihmiset tekevät kisan

Helsinki City Run on valtavan kokoinen tapahtuma: yli 15 000 juoksijaa, moninkertainen määrä kannattajia, lukuisa määrä kisajärjestäjiä ja -sponsoreita sekä tietenkin sadat vapaaehtoiset avustajat. Miltä tuntuu johtaa tällaista tapahtumaa, miten kisa näyttäytyy vapaaehtoisten silmin tai miltä juoksijasta tuntuu valmistautua juoksutapahtumaan. Näistä kaikesta ASA tulee kirjoittamaan kevään aikana. Kaivellemme myös omia muistojamme kisasta.

Puolimaraton on 21,0975 kilometriä

Puolimaratonin matka on vakio. Viime vuonna HCR:ssä kävi tämän osalta kömmähdys, mutta 2014-reittiä on muutettu ja puuttuvat metrit lisätty kuljettavaksi. Tulemme ASA:ssa käymään läpi reittimuutokset sekä valotamme hieman taustoja viime vuoden mittavirheestä.

hcr

Tässä kohtaa on takana 20, 9975 metriä, joten viimeistään tältä viivalta on syytä käynnistää loppukiri.

Yhteislenkille asalaisten kanssa

Onnistuneen suorituksen takana on hyvä valmistautuminen, on kyse sitten työpresentaatiosta, matkajärjestelyistä, IKEA:ssa käynnistä tai juoksukisasta. Kisan reittiin kannattaa tutustua aina, kun siihen tarjotaan mahdollisuus. Kevään aikana ASA järjestääkin halukkaiden kanssa pari tutustumislenkkiä HCR:n maisemissa. Koko puolimaratonia ei suinkaan kuivaharjoitella näillä lenkeillä vaan reittiin tutustutaan osissa. Tulkaa siis halukkaat mukaan! Lenkeillä voimme keskustella kaikesta juoksuun liittyvästä, ja liittymättömästä. Tarkemmat päivämäärät ilmoitamme myöhemmin.

Kuvia tai sitä ei tapahtunut

Yllä olevan voisi kääntää myös englanninkielisellä lyhenteellä, mutta suomeksi versio on mukavampi. Koska monet ASAlaiset löytyvät jo Instagramista, tulemme tietenkin seuraamaan kuvien muodossa kevään etenemistä HCR:n reiteillä – samalla jaamme myös arvokkaita vihjeitä reitillä pysymisestä 🙂

Pikku-Huopalahdessa reitillä oli vielä lunta.

Pikku-Huopalahdessa reitillä oli vielä lunta.

Eikä lumi ollut ehtinyt sulaa vielä Auroran sillaltakaan.

Eikä lumi ollut ehtinyt sulaa vielä Auroran sillaltakaan, valo vain katosi jonnekin.

Alla olevista Instagram-tileistä kannattaa tarkastella kuvia. Myös tunnisteilla #HCR2104 ja #helsinkicityrun voit seurata tapahtumaa eri sosiaalisen median lähteistä.

@jarnoasa

@joonas_asa_hct

@juoksujalkaa

@tuukkahoo

Kommentoi

Kommentit