Äänestä ASA:lainen mukaan Fisherman’s Friend StrongmanRuniin

Kärsimystä, kipua, kovaa kuntoa ja tahdonvoimaa! Näitä pitävät sisällään 21 pitkää kilometriä Saksan Nürburgringillä juostavalla esteradalla. Nyt sulla on mahdollista yrittää äänestää yksi ASA:lainen mukaan juoksemaan kovaakin kovemmassa Fisherman´s Friend StrongmanRunissa.

Minulta pyydettiin viime syksynä treeniohjelmaa, jonka tähtäin on 4.5.2013 juostavassa Fisherman´s Friend StrongmanRunissa. Valmennettavani treeniohjelma alkoi 1.1.2013 ja sitä on nyt toteutettu etävalmennuksen voimin tämä talvi ja kevät, koska valmennettavani asuu tällä hetkellä jo kisamaassa.

Valmennuksen aikana jo päässäni kehittyi ajatus siitä, että pitäisikö itsekin lähteä juoksemaan tuo erittäin mielenkiintoinen tapahtuma, mutta tarpeeksi kauan pohdittuani olin jo mielettömästi myöhässä ilmoittautumiseni kanssa ja osallistumisoikeus jäi saamatta. Tapahtuma myydään loppuun hujauksessa.

Nyt minulle on kuitenkin annettu vielä yksi mahdollisuus päästä mukaan ja hetkeäkään epäröimättä haluan myös käyttää sen!

Olen ilmoittanut itseni kisaamaan Fisherman’s Friend StrongmanRun 2013 Team Finland – jäsenyydestä. Vain yksi saa paikan annettujen äänien perusteella ja kaksi muuta valitsee tuomaristo.

Nyt ei riitä pelkkä kova kunto, vaan tahdonvoima ja näyttämisen halu on kovaa valuuttaa.

Anna äänesi minulle niin minä kerron sinulle mistä minut on tehty! Oishan se mahtavaa päästä kokemaan kuinka valmennettava pesee valmentajan 😉

Sinulla on aikaa äänestää Millaa 18.4.2013 saakka ja MUISTA! Sinulla on joka päivä yksi ääni käytettävänäsi.

Voit äänestää minua täältä!

 

Milla

Kilpailun viralliset sivut

Kuva: Fisherman’s Friend Strongman Run.

 

 

 

Kommentoi

Kommentit