JarnoASAn testissä The North Face Fuse Uno -takki

The North Face julkaisi viime vuonna uudenlaisia FuseForm-vaatteita, joissa huomio ei kiinnittynyt materiaaleihin tai edes puhtaasti ominaisuuksiin, vaan valmistusmenetelmiin. 2014 ISPOssa lanseerattu ja palkittu FuseForm oli uudenlainen valmistustapa, jossa vaatteet valmistetaan yhdestä palasta, ilman liitoksia ja saumoja. Sain North Facelta testiini The North Face Fuse Uno -takin, joka oli toinen niistä tuotteista, joilla FuseForm esiteltiin maailmalle.

Lue lisää ›

ASAn testiin North Face Thermoball Hoodie

Syksyn kylmät loivat hetkessä kunnon puitteet hupullisen North Face:n Thermoball takin testaamiselle. Vain 340g painava, ultrakevyt takki luottaa North Facen uuteen eristysteknologiaan, jonka pitäisi sitoa ja varata lämpöä, niin ettei kylmässä ja kosteassa tarvitse palella. Ikuisena vilukissana ja kylmästä kärsivänä, tulenkin olemaan täydellinen koekaniini untuvan synteettiselle vastikkeelle. Takki pakkautuu pieneen tilaan, joten kulkee kätevästi mukana.

Lue lisää ›

JarnoSneek peak: North Face Ultra Trail -maastojuoksukenkä

North Face tunnetaan Suomessa parhaiten vaatteistaan, heidän kenkiä sen sijaan olen nähnyt harvoin myynnissä ja koskaan en muista nähneeni heidän juoksukenkiä kaupoissa. TNF on kuitenkin mukana isolla panostuksella maastojuoksussa, mistä kertovat esimerkiksi TNF UTMB:n ja TNF UTMF:n tyyliset kisat sekä sponsoroidut juoksijat, kuten Lizzie Hawker ja Seb Chaigneau. North Facen maastokengillä pystyy siis juoksemaan varsin

Lue lisää ›