Joonasadidas FitSmart – myCoach tuoteperheen uusin jäsen

Adidas on julkaissut uuden tuotteen MyCoach tuoteperheeseensä. Kuten monet muutkin mittarivalmistajat on myös adidaksen ollut aika tehdä hieman kuristetumpi ja yksikertaisempi mittari viime vuoden lopulla julkaistun SmartRunin rinnalle.

Kun tuotettaa katsoo, näyttää ensisilmäyksellä siltä, että kyseessä on laite, joka on suunniteltu esimerkiksi PolarLoopin kilpailijaksi. Silikoniranneke ja koko laite on pieni ja simppelin näköinen. FitSmart ei ole kuitenkaan suunniteltu koko päivän aktiivisuuden mittaamiseen. Sen tehtävä on kaikessa yksikertaisuudessaan tallentaa kuntoilun tuloksia. FitSmartista löytyy kolme eri harjoitusmoodia, joista osassa on mahdollista saada puhelin kautta äänipalautetta tai mittarin kautta värinällä.

FitSmartista löytyy sama optinen sykkeenmittaus kuin SmartRunista ja vauhti mitataan kiihtyvyysanturin avulla. Harjoituksen intensiteetti näkyy näytöllä erilaisin värein ja treenit saa synkronoitua miCoach Train and Run aplikaation kanssa. Tuotteen hinta tulee olemaan Jenkeissä 199 taalaa ja virallinen julkaisu on elo-syyskuun vaihteessa.

Toivottavasti saamme laitteen pian testiin niin voimme paneutua tuotteeseen hieman tarkemmin. Yksi asia, jotta en tässä ala käsittelemään on laitteen softan webbialusta, joka on usein jakava tekijä eri tuotteiden välillä. Ja toinen on hinta. Onko tuote todellakin hintansa väärti, kun ottaa huomioon, että se on hieman kalliimpi kuin sen oletetut kilpailijat?

Kuvat: dcrainmaker

Kommentoi

Kommentit