ASA goes SkiExpo: Tecnica

Asa on vahvasti mukana SkiExpo -messuilla ja erityisalueena tänä vuonna on monotestialue. Alueella tavarantoimittajat esittelevät, testauttavat ja myyvät alppimonojaan. ASA puolestaan päivittää tietoja näytteilleasettajista sekä uutuuksista niin monotestialueella kuin koko messuillakin. ASAn Facebook -sivuilta voit myös voittaa liput messuille, joten ei kun osallistumaan.

ASA esittelee ennen messuja monotestikeskuksen tavarantoimittajat ja kertoo, miksi on ehdottomasti kannattavaa tulla käymään messuilla.

Tecnica

Ensimmäisen merkkinoston kunnian saa perinteikäs italialaismerkki Tecnica. Tecnicalta löytyy kenkiä kolmesta kategoriasta, Race, Allmountain ja Freeride.

Kuuminta: Tecnica Cochise 120

Tecnica Cochise 120 vapaalaskukenkä on kokeiltavissa SkiExpojen monotestialueella

Tecnica Cochise 120 on vapaalaskukenkä, joka poistaa kompromissin lasku- tai nousukengän väliltä. Mobility Cuff -kävelyvapauttimella voidaan kengän varren liikeradasta tehdä erittäin laaja, jolloin nousu helpottuu. Kun vapautin on kiinni, pysyy kengän varsi erittäin jäykkänä, jolloin laskuominaisuudet eivät heikkene. Näin ollen kuljitpa rinnettä kumpaan suuntaan tahansa, sinulla on jalassa toimivat kengät.

Kengän runko on erittäin kevyttä Triax -muovia, joka on jopa 25 % normaalimuovia kevyempää. Sisäkenkä puolestaan on varustettu Quadra Fit -istuvuudella, jossa eri materiaalit yhdistyvät loistavan istuvuuden ja suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Kenkä on lestiltää 100 mm. Cochisen pohja on vaimennettu ja se on myös pitävä käveltäessä. Koot 220-310. Sh. 560 euroa.

Tecnican mallit kokeiltavana SkiExpossa:

Kommentoi

Kommentit