ASA Goes SkiExpo: Katsaus suomalaisiin rinnekeskuksiin, vol 1

Heidi ja Riku kiersivät SkiExpossa suomalaisten rinnekeskusten osastoja ja kysyivät, mikä tekee juuri heidän keskuksestaan erityisen ja vierailemisen arvoisen. Tässä juttusarjan ensimmäinen osa, seuraava julkaistaan huomenna.

Ruka

Tulevana talvena Rukalla on panostettu lapsiin, sillä lastenmaa laajenee entisestään. Kylän palveluita on parannettu ja uusia liikkeitä ja ravintoloita on tullut lisää.

ruka

Pyhä

Pyhä on must-paikka jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä laskijana. Edustajan mukaan ”Suomen parhaimmat rinteet” löytyvät täältä.

pyhahttp://www.levi.fi/

Levi

Levillä vietetään 50. juhlavuotta ja merkkipaalua juhlitaan  juhlaviikolla 10.-15.2. Lisäksi Levillä panostetaan lumetukseen ja lapsiin, palveluita unohtamatta: uusia ravintoloita ja liikkeitä avautuu Levin keskustaan.

levi

Iso-Syöte

Iso-Syötteellä tapahtuu paljon! Slopestylen TTR-kisakiertueen osakilpailu kilpaillaan ensimmäisen kerran Suomessa 2.-5.4.2014. Lisäksi tarjolla erilaisia koulutustilaisuuksia ja Skipe Oivon järjestämä Freeride -kilpailu 25.1. Perheen pienimmille on rakennettu oma 300m pitkä seikkailurinne.

iso-syote_2

Talma

Talman paippilinjoja on uusittu ja halfpipe on osittain tiukennettu. Hiihtokoulu on laajenettu freestylen puolelle, ja muutenkin keskus tarjoaa erityisen paljon tekemistä freestyle-laskijoille.

talma

Salla

Sallassa saa laskea rauhassa ilman suuria jonoja. Alueella on helppo liikkua ilman autoa, sillä kaikki palvelut keskittyvät rinnealueen läheisyyteen, joten myös autottomalle Salla on erinomainen vaihtoehto.

salla2

1 comment

Kommentoi

Kommentit