Omegawave – treenaa oikein ja saavuta tavoitteesi

Jokainen meistä tietää tunteen, kun treenistä ei meinaa tulla mitään. Kroppa ei ole iskussa, painot tuntuvat tuplasti raskaammilta ja lenkki tuntuu juoksumatolla juoksemiselta. Joskus myös kovakaan treeni ei tuota toivottua tulosta kehittymisen muodossa. Syitä tähän voi olla useita, mutta todennäköisin on se, että kehon palautuminen ei ole onnistunut tai keho on ylirasitustilassa. Avuksi rientää palkittu suomalainen Omegawave –ohjelmisto, jonka avulla voi helposti mitata kehon palautumista ja valmiustilaa.

Aamulla levossa suoritettava 2 minuutin testi antaa käyttäjälle älypuhelimeen tiedon kardiologisesta eli sydämen ja verenkieroelimistön rasitustilasta, kehon stressitasosta sekä niin sanotusta mukautumisvarastoa (adaptation resesrve). Tällä varastolla tarkoitetaan kehon kykyä vastaanottaa ja sopeutua fyysiseen suoritukseen. Kaikkia näitä hyödyntämällä ohjelmisto ohjaa päivittäisiä harjoituksiasi kertomalla, millaiseen harjoitukseen kehosi on valmis ja minkälaisesta harjoituksesta on eniten hyötyä.

Uusi suomalainen Omegawave -palautumisohjelmisto auttaa treenaamaan oikein

Omegawave siirtää tiedot sykevyöstä älylaitteeseen bluetoothilla

Omegawaven tärkein tehtävä on siis auttaa harjoittelemaan päivittäin optimaalisella tasolla. Vaikka harjoitusohjelmasi olisi tehty kuinka hyvin, ei se ota huomioon ulkopuolisia tekijöitä, jotka vaikuttavat harjoitteluusi. Harjoittelemalla oikein voidaan minimoida ylirasitustilan riski, joka johtaa helposti selittämättömään voimattomuuteen ja huonoon treenifiilikseen. Treenaamalla silloin kun keho on parhaassa iskussa, on myös tulosten saavuttaminen todennäköisintä. Kaiken tämän taustalla on kovaa tiedettä ja tutkimusdataa, josta Omegawaven sivut osaavat valistaa enemmän. Ohjelmistoa käyttävät mm. jo useat eurooppalaiset jalkapallon huippuseurat kuten Liverpool FC.

Uusi suomalainen Omegawave -palautumisohjelmisto auttaa treenaamaan oikein

Omegawaven mobiili-versio toimii missä vain ja milloin vain

Omegawave –settiä saa tällä hetkellä kolmen kuukauden kokeilutarjouksella hintaan 99€. Tähän kuuluu sykevyö, älypuhelinohjelmisto sekä kolmen kuukauden mittainen Omegawave –ohjemisto tilauksen (norm. 9.90/kk). Saatavissa on myös ammattiurheilijoille tarkoitettu ohjelmistoversio, joka pureskelee mittausdataa vielä pidemmälle ja antaa yksityiskohtaisempaa tietoa.

Uusi suomalainen Omegawave -palautumisohjelmisto auttaa treenaamaan oikein

Omegawave antaa valmennusta oikeasta treenistä mittauksen persuteella

Omegawave –tuotekokonaisuuteen voit tutustua tulevilla GoExpo –messuilla Arctic Sport Addictsin osastolla.

Lähteet ja kuvat: Omegawave.com

 

 

3 comments

Kommentoi

Kommentit