JarnoASA Goes GoExpo 4.-6.3.

Perjantaina se taas starttaa, GoExpo 2016! Suomen suurimmalta urheilu- ja ulkoiluareenalta löytyy jokaiselle jotakin: on juoksua, fitnestä, ratsastusta, pyöräilyä, golfia, retkeilyä, jalkapalloa ja hevosia. Ja ASA on luonnollisesti menossa mukana!

Meidät löydät tuttuun tapaan keskeltä messujen runSport-aluetta. Osastoltamme on esillä mielenkiintoisimpia ja vielä julkaisemattomia varusteuutuuksia. Lisäksi järjestämme yhteistyössä SUL:n ja KEHO:n kanssa juoksuaiheisia keskusteluja ja klinikoita. Ja jotta messut eivät menisi pelkästään puhumiseksi ja katsomiseksi, tekemistä tarjoaa ASAn vetämät yhteislenkit.

GoExpo16_etusivu

Keskusteluissa ja klinikoissa käsitellään juoksua isolla ja pienellä pensselillä. Kaipaat sitten vihjeitä tai opastusta juoksutekniikkaan, harjoitteluun, kehonhuoltoon tai varustehankintoihin, tulemme varmasti käsittelemään aihetta messuilla. Harjoittelun optimointi, treeni-intensiteetin säätäminen, isovarpaan rooli askelluksessa, fysiikan merkitys varustevalinnoissa tai mikä tahansa muu juoksuaihe tulee taatusti käsitellyksi viikonlopun aikana. ASAn asiantuntijat ovat toki hihasta revittävänä keskustelujen ulkopuolellakin, tule siis rohkeasti kysymään mieltäsi askarruttavia juoksukysymyksiä.

Varusteuutuuksista ASAn osastolla ovat esillä New Balance, adidaksen, 2XU:n, Streakin ja Shock Absorberin kesän ja syksun uutuudet. Kannattaa siis tulla tarkistamaan millaisia yllätyksiä on luvassa tänä vuonna!

Yhteislenkit järjestetään lauantaina ja sunnuntaina. ASAn osastolta lähtevät lenkit starttaavat lauantaina klo 12 ja sunnuntaina klo 13. Mikäli olet lippua vailla ja haluat yhdistää juoksun ja messut, lähetä sähköpostia osoitteeseen jarno@arcticsportaddicts.fi niin jätämme lipun nimelläsi ovelle. Ilmoittauduthan lenkeille viimeistään tuntia ennen lähtöä, jotta ehdimme varmasti toimittaa lipun.

Kannattaa seurata ASAn Facebookia ja laittaa Instagramissa seurantaan @joona_laurila, @juoksujalkaa ja @jarnoasa, siellä on luvassa nimittäin lippuarvontoja kuvan tykkääjien ja seuraajiemme kesken.

Nähdään messuilla!

 

runSport-alueen ohjelma

Perjantai
16:00 juoksutekniikka (SUL) Rami Virlander
– liikkeet
17:00 Sykkeen merkitys harjoittelussa (SUL) Ville Laakso
18:00 juoksutekniikka ja liikkuvuus (ASA Laura/Joonas/Jarno& (K.E.H.O.))
– käytännön liikkeet ja liikkuvuuden sekä lihasten toiminnallisuuden vaikutus juoksutekniikkaan

Lauantai
11:00 juoksutekniikka (ASA) Laura, Jarno, Joonas / KEHO
– Käytännön harjoitteet ja juoksutekniikan muuttuminen eri vauhdeissa
12:00 Lenkki -Jarno / juoksijan lihaskunto ja liikkuvuus (ASA) Laura / Joonas
13:00 Juoksutekniikka (SUL) Antti
– liikkeet
14:00 Sykkeen merkitys harjoittelussa (SUL) Ville Laakso
15:00 Varusteet ja keho ASA
– Miten valita itselle oikeat varusteet?
– Miten kehon toiminnallisuus kannattaa ottaa huomioon varusteita valittaessa?
– Vuoden 2016 varustetrendit

Sunnuntai
11:00 juoksutekniikka ja liikkuvuus (ASA) Laura/Joonas/Jarno/KEHO
12:00 Sykkeen merkitys harjoittelussa (SUL) Ville Laakso
13:00-15:00 Lenkki / Q/A sessio – Mitä olet aina halunnut tietää juoksuvarusteista ja juoksusta? Tule juttelemaan ASA:n ja KEHOn asiantuntijoiden kanssa

Muutokset mahdollisia.

Kommentoi

Kommentit