JarnoMerrell ASAn GoExpo-osastolla

Toisena esittelyvuorossa ASA GoExpo-osastolle tulevista brändeistä on Merrell. Meillähän oli jo viime vuonna osastollamme esittelyssä heidän uudenlainen All Out -mallistonsa, joka muovasi Merrellin aiempia barefoot- ja naturalismi-sarjan kenkiä hieman tuhdimpiin raameihin. Fuse oli kuitenkin vielä varsin maltillinen muutos, mutta nyt testeissämme oleva ja osastollamme esittelyyn tuleva Merrell All Out Charge on iso askel isojen maastoseikkailujen maailmaan. Vai kuulostaako kovinkaan perinteiselle Merrellille kuuden millimetrin droppi, 280 gramman paino  sekä viiden millimetrin syvyinen pohjakuviointi? Kenkä on siis suunnattu hieman haastavampiinkin maastoihin ja vaikka vähän pidemmällekin lenkille.

Chargen lisäksi osastollamme pääsee tutustumaan muihin Al Oout -sarjan uudistuksiin sekä tekemään vertailujaBare Accessin uusimpaan versioon.

Kiinnostavien ja kattavien uutuuksien esittelyn lisäksi  osastollamme ja sivuillamme on GoExpon aikana kysely, jonka vastanneiden kesken arvomme Merrelliltä yhdet miesten ja yhdet naisten juoksukengät!

Kannattaa siis tulla piipahtamaan osastollamme ja tutustua Merrellin valikoimaan, joka ulottuu aina barefooteista rymykenkiin asti. Samalla voimme vaikka pohtia droppien sekä erilaisten kenkien merkitystä juoksutekniikassa.

Kuvat: Merrell.

1 comment

Kommentoi

Kommentit