Jarnoadidas Ultra Boost ASAn GoExpo-osastolla

Ensimmäisenä esittelyvuorossa GoExpo-osastollemme tulevista tuotteista on adidaksen kevään tärkein juoksu-uutuus, adidas Ultra Boost.

adidas ultra boost

Nämä ilmatyynyt ovat saksalaisfirman ensimmäiset juoksukengät, joiden välipohja on pelkästään Boost-materiaalia. Kaikissa aikaisemmissa Boost-malleissa kun on ollut mukana isompi tai pienempi osuus EVAa, sitä perinteisempää välipohjamateriaalia. Siirtyminen pelkästään Boostiin on tehnyt kengistä erittäin hyvin vaimennetut, kuten testaajamme totesivat.

adidas ultra boost

Toinen merkittävä uudistus on ulkopohjakumin verkkomainen rakenne (stretch web), joka jättää Boostin monesta kohtaa paljaaksi. Rakenne on tehnyt kengästä kevyemmän sekä pohjasta joustavamman ja rullaavamman.

adidas ultra boost

Kolmas tärkeä tekijä uutuudessa on täysin yhdestä osasta kudottu päällinen (primeknit), joka on täysin saumaton. Tikkauksia tai edes perinteistä ilttiä on siis turha haeskella vaan kenkä sujahtaa jalkaa samalla tavalla kuin uimatossu, kantapäästä vetämälle.

adidas ultra boost

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan uutuudesta tai muusta urheiluun liittyvästä osastollemme!

adidas ultra boost

 

ASA on tuttuun tapaan mukana 6.-8. maaliskuuta järjestettävillä GoExpo-messuilta. Tervetuloa moikkaamaan meitä Kunto-osaston runSport-alueelle! ASAn osastolta löytyy kiinnostavia varuste- ja palvelu-uutuksia, joiden lisäksi keskustelemme mielellämme kaikesta treenaamiseen, juoksuun ja varusteisiin liittyvästä.

 

Kuvat: Joonas Laurila

1 comment

Kommentoi

Kommentit