Merrell mukana ASAn GoExpo-osastolla

Merrell saa kunnian olla toinen ASAn GoExpon runSport-osastolla (7.–9. maaliskuta) esillä oleva brändi, jonka esittelemme. Tämä yhdysvaltalainen ulkoiluvaate- ja jalkinevalmistaja lienee Suomessa tunnetuin kävely- ja vaelluskengistään, mutta viime vuosina myös sen kevyet, ns. natural running -sarjan juoksukengät ovat kasvattaneet suosiotaan.

Kevyet ja ketterät naturalistiset tossut ovat nykyään, monine variaatioineen, kiinteä osa juoksukenkätarjontaa. Valikoima on markkinoilla kasvanut huomattavasti alkuvaiheesta, ja puritanistinen kahtiajako on saanut tehdä tilaa laajalle valikoimalle malleja kaikkein kevyimmän ja raskaimman juoksukengän välissä. Hyvä näin, monelle lempitossu löytyy nimittäin ääripäiden välistä.

Myös Merrellin tarjonta on laajentunut osana tätä suuntausta, ja osastollamme onkin esittelyssä valmistajan uusimman malliston, Alloutin, maastojuoksu-uutuudet. Allout tarjoaa tuttua naturalistista juoksutuntumaa, mutta hieman runsaammalla vaimennuksella ja pohjalla. Molemmissa esittelyymme tulevissa malleissa, Allout Fusessa ja Rushissa, on kuuden millimetrin droppi ja entistä vaimentavampi UNI-FLY-välipohja. Samaten kumpikin uutuuksista luottaa Merrelliin uuteen M-Select GRIP -ulkopohjamateriaaliin.

ASAn testeissä tällä hetkellä oleva Merrell Allout Fuse on tarkoitettu monenlaiseen käyttöön ja erilaisille alustoille, ovelta–maastoon-luokittelun mukaisesti. Merrell Allout Rush puolestaan on aggressiivisempine pohjakuviointeineen ja hieman paksumpine pohjineen suunniteltu koviin ja hankaliin maastokoitoksiin, toki sillä onnistuu myös helpommatkin maastoilut.

Merrell Allout Fuse

Merrell Allout Fuse

Merrell Allout Rush

Merrell Allout Rush

 

Mikäli kevyet ja ketterät maastokengät kiinnostavat – tai juoksu ja kestävyysurheilu muuten vain – kannattaa ehdottomasti tulla piipahtaan ASAn osastolle.

Lisätietoa ASAn aiemmista Merrell-jutuista:

Testissä Merrell Road Glove 2

Testissä Merrell Vapor Glove

Testissä Merrell Train Rush Glove

Merrell Wilderness Canyon

Testissä Merrell Mix Master Aeroblock

Testissä Merrell Bare Access

Arctic Sport Addicts on tänäkin vuonna mukana GoExpossa, 7.–9. maaliskuuta. Osastomme sijaitsee ensimmäistä kertaa järjestettävällä runSPORT-aluella, joka on rakennettu yhteistyössä messujen, ASAn, SUL:n ja TopSportin kanssa. Tule löytämään osastoltamme viime vuoden tapaan mielenkiintoisia tuotteita sekä tapaamaan ASAlaisia. Tervetuloa!

1 comment

Kommentoi

Kommentit