LauraASAn GoExpo-osastolla mukana: adidas

Saamme iloksemme ilmoittaa, että ASAn runSport-osastolla GoExpossa 7.-9.3.2014 nähdään mukana adidas!

Adidas oli mukana GoExpossa myös viime vuonna ASAn osastolla, jolloin messuvieraat pääsivät hypistelemään ja testailemaan Energy Boost -juoksukenkiä. Tänä vuonna adidakselta nähdään osastollamme kattava valikoima urheiluvarusteita ja juoksukenkiä. Mukana ovat ainakin boost-malliston kengät sekä vuoden liikuntatuote -kilpailussa mukana oleva SmartRun-juoksukello.

adidas_micoach_smart_run

Kannattaa tulla pyörähtämään osastolle, tutustumaan tuotteisiin ja kysymään niistä lisää. Osana messuosastoamme ovat myös sinne tulevien brändien arvonnat, ja adidakselta arvontaan tulevat kaksi paria boost-malliston kenkiä naisille ja miehille. Mallit ilmoitetaan myöhemmin. Itse arvonta on jo käynnissä eli kannattaa käydä osallistumassa siihen täältä.

adidas_supernova_glide_boost

Arctic Sport Addicts on tänäkin vuonna mukana GoExpossa. Osastomme sijaitsee ensimmäistä kertaa järjestettävällä runSport aluella, joka on rakennettu yhteistyössä messujen, ASAn, SUL:n ja TopSportin kanssa. Tule löytämään osastoltamme viime vuoden tapaan mielenkiintoisia tuotteita sekä tapaamaanASAlaisia. Tervetuloa!

1 comment

Kommentoi

Kommentit